Dosarul lui Daniel Onoriu, la investigații criminale!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Daniel Onoriu cere daune imense de la medicii turci care l-au măcelărit. Deocamdată, dosarul a ajuns pe mâna polițiștilor la investigații criminale, după ce avocatul lui Onoriu au introdus plângere penală la Parchet. Săptămâna aceasta, pilotul și soția lui vor merge din nou la audieri.

Daniel Onoriu vrea ca medicii turci care l-au măcelărit să plătească Sursa: Facebook
Daniel Onoriu vrea ca medicii turci care l-au măcelărit să plătească Sursa: Facebook

Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe medicii de la clinica din Turcia, care i-au greșit operația de gastric sleeve, în urma căreia pilotul de raliu a fost pe punctul să-și piardă viața. Onoriu a stat internat timp de 55 de zile, în stare critică, la Terapie Intensivă la Spitalul de Urgență Floreasca, iar medicii nu-i mai dădeau nici o șansă de supraviețuire.

Citește și: Daniel Onoriu, prima vacanță după ce a ieșit din comă! Are mușchii slăbiți!

Fostul campion național la raliuri a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului în Turcia, în 24 noiembrie. Odată întors acasă însă, au apărut complicațiile. Pe 3 decembrie 2021, Onoriu a fost adus, în stare gravă, cu hemoragie internă masivă, la Spitalul Floreasca, unde medicii au intervenit de urgență pentru a-i salva viața pilotului.

Dosarul a ajuns la investigații criminale!

Avocatul lui Daniel Onoriu au introdus plângere penală la Parchet pentru vătămare din culpă, iar acum dosarul se află la Poliția Capitalei, al investigații criminale.

Vezi și: Prima fotografie cu Daniel Onoriu după externare. Pilotul a slăbit enorm!

Am fost la audieri și săptămâna trecută, mergem și săptămâna aceasta. Deocamdată dosarul este la Poliția Capitalei, investigații criminale. Abia apoi megem în înstaă. De abia acolo vom decide ce daune o să cerem!”, a declarat Isabela Onoriu, soția pilotului de raliu, în exclusivitate pentru Click!

Avocat Daniel Gașpar: „Medicul din Turcia nu e interesat de caz!”

Avocatul lui Daniel Onoriu, Daniel Gașpar, susține că medicii din Turcia nici măcar nu s-au interesat de procesul intentat de clientul lui.

Iată și: Daniel Onoriu, prima plimbare după ce și-a revenit din comă. Cine îl ajută să se deplaseze

Am formulat plângere penală pentru vătămare din culpă. Ar fi fost bine dacă medicul din Turcia ar fi răspuns la notificărilor noastre, dar se pare că nu e interesat. Plângerea a fost formulată la Parchetul General, iar cercetările se fac in rem asupra faptei.

Daune morale se vor cere în solidar atât spitalului din România, cât și clinicii din Turcia. Clientul va decide suma. Fiind un proces penal va fi mai rapid decât cel civil. Va dura maximum un an cu tot cu calea de atac”, a explicat avocatul Daniel Gașpar, la Antena Stars.

Mai citește și: Daniel Onoriu, primele declarații despre medicul care l-a «măcelărit»!

Medicul din Turcia, recomandat de fostul soț al Andrei Marin

Danile Onoriu e hotărât să ceară daune financiare imense medicilor turci care l-au măcelărit.

Merit tot ce se poate lua pentru că am suferit nu numai eu! Ei au vrut să-mi ia banii la repezeală, ăsta e adevărul. Am semnat o grămadă de hârtii acolo la spital. I-au propus soției, la un moment dat, când eram rău, să trimită elicopterul după mine. Asta a fost tot!”, a declarat pilotul, aflat încă în stadiul de recuperare.

Daniel Onoriu a văzut moartea cu ochii pentru a doua oară în viață, după ce a decis să facă o banală operație de micșorare a stomacului (gastric sleeve). Pilotul era nemulțumit de kilogramele în plus pe care le acumulase în ultima vreme, așa că a decis să se opereze în Turcia, la o clinică pe care i-a recomandat-o chiar Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net