Daniel Onoriu, reacție halucinantă! A rupt diploma primită la eveniment

Daniel Onoriu, 44 de ani, se întoarce, ușor, dar sigur, în lumea sporturilor cu motor.

daniel onoriu jpg
Daniel Onoriu are o condiție fizică fragilă, după o intervenție medicală eșuată

Având o condiție fizică fragilă, fostul campion de raliu este prudent, așa că nu se implică, momentan, în curse care l-ar solicita fizic.

A participat la o expoziție statică de tuning

Așa s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, când Daniel Onoriu și echipa sa au participat la un eveniment de tuning, organizat la Câmpulung Muscel.

Fostul pilot de curse a asigurat un stand de display, unde participanții au stat de vorbă cu el și i-au admirat mașina care l-a propulsat în cursele în care obișnuia să participe.

Citește și: Problemele se țin scai de familia Onoriu! Isabela a ajuns în instanță

Doar că, la finalul evenimentului, Daniel Onoriu a fost dezamăgit de prestația organizatorului și, în semn de protest a rupt diploma de participare acordată de acesta.

Într-un clip transmis în direct pe Facebook, Daniel Onoriu a tunat și a fulgerat, fără nici un fel de filtru. 

Am venit la Câmpulung Muscel, în fața primăriei, am făcut o grămadă de postări pe Facebook să vină oameni, au venit o grămadă de oameni datorită mie.

Sunt Daniel Onoriu, campionul României, unic în România, campionul României, la viteză în coastă, motociclism și karting.

Reproșuri dure îndreptate spre organizator

Am mașina asta, care este mașina supremă. Nu aș fi avut eu nevoie de un premiu de la sărăciile astea de pe aici. Dar a venit un copilaș și mi-a dat diplomă de participare.

Eu, Daniel Onoriu, pilotul suprem cu mașina supremă, primesc un c**at de trofeu, o hârtie, o diplomă de participare. I-am zis să-i spună organizatorului că mă p** pe el. Mă p** pe tine organizatorule!”, a fost replica lui Daniel Onoriu în live-ul transmis pe pagina sa de Facebook.

În toamna anului trecut, Daniel Onoriu, nepotul celebrei Gabi Luncă, suferea o operație de gastric sleeve în Turcia. La doar o lună, pilotul cădea din picioare ca secerat și era internat cu hemoragie internă masivă la Spitalul de Urgență Floreasca. 

Onoriu a stat nu mai puțin de 55 de zile de agonie, în comă, la Terapie Intensivă. Medicii nu i-au dat nici o șansă de supraviețuire pilotului. Minunea s-a întâmplat și, în februarie, pilotul și-a revenit. 

Citește și: Drama lui Daniel Onoriu. Ce i-au interzis medicii: „Dacă vreți să muriți, faceți asta!”

Daniel Onoriu este nepotul regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, însă prin alianță. Daniel este băiatul fiului lui Ion Onoriu, soţul lui Gabi Luncă, însă din prima căsătorie a acordeonistului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
agresiune
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg