VIDEO EXCLUSIV Morm├óntul lui Gabi Lunc─â, transformat ├«n templu de fiicele ei, la un an de la moarte: ┬źNu exist─â durere mai mare┬╗

Pe 2 aprilie, se ├«mpline╚Öte un an de c├ónd Gabi Lunc─â a trecut ├«n nefiin╚Ť─â! ├Ändr─âgita solist─â de muzic─â l─âut─âreasc─â s-a stins din via╚Ť─â dup─â ce a contactat Covid, anul trecut, la ├«nceputul lunii aprilie. Familia regretatei soliste a f─âcut un adev─ârat templu la morm├óntul din Cimitirul D─âm─âroaia, acolo unde Gabi Lunc─â ├«╚Öi doarme somnul de veci.

gabi lunca rebeca jpeg
Gabi Lunc─â a murit pe 2 aprilie 2021, de Covid Sursa: Facebook

Gabi Luncă a trecut la cele veșnice pe 2 aprilie 2021, după ce a contactat virusul Covid 19. Familia regretatei soliste este distrusă la un an de pierderea mamei lor. Se pregătesc să o omagieze pe marea solistă și i-au aranjat mormântul, care a devenit un templu în memoria marii artiste și un loc de pelerinaj, pentru toată familia.

Mormântul lui Gabi Luncă de la Cimitirul Dămăroaia, este îngrijit de fetele ei, care-i spală lespedea de granit cu mâna lor. Mai mult, fetele au făcut un monument din clape de pian, pe care stă scris un vers din ultima melodie a solistei.

ÔÇ×La noi nu se face poman─â! La mama, la morm├ónt, e pelerinaj!ÔÇŁ

"Mă duc la cimitir la mama și la două noaptea. Mă duc să spăl mormântul la mama că e granit. Cu laveta îl șterg. E granit negru. Sunt paznici acolo, nu mi-e frică.

Indiferent, chiar dac─â trece timpul, dorul cre╚Öte! Nu exist─â durere mai mare! La mama la morm├ónt e pelerinaj, se duc to╚Ťi nepo╚Ťii ╚Öi str─ânepo╚Ťii. Mama a fost iubit─â. La noi nu se face poman─â la un an.

Pe 8 martie am fost acolo, am dus flori. De Revelion, am f─âcut un brad cu lumini╚Ťe. I-am pus pe morm├ónt versuri compuse de mama din ultima ei melodie. I-am f─âcut un portativ muzical, nu este ├«nc─â gata. Se lucreaz─â ├«nc─â la el┬áÔÇŁ, a declarat Rebeca Onoriu, ├«n exclusivitate, pentru Click!

Familia Onoriu a luat 47 de refugia╚Ťi!

Familia Onoriu a anun╚Ťat cu acest prilej c─â a luat ├«n gazd─â ╚Öi 47 de refugia╚Ťi ai r─âzboiului din Ucraina, printre care ╚Öi o femeie gravid─â.

ÔÇ× Sora mea, Estera Onoriu, a luat ├«n grij─â 47 de refugia╚Ťi, i-am g─âzduit ├«n blocurile noastre, ale familiei Onoriu. S-a mobilizat toat─â familia exemplar.┬áSora mea, Estera, se ocup─â de ei, ea ╚Ötie ╚Öi limba rus─â. Nepo╚Ťii i-au luat de la grani╚Ť─â, iar Estera le-a g─âsit apartamente. Eu sunt binecuv├ónt─ât─â cu surorile mele. Estera este ca ╚Öi mama mea.┬á

╚śi tat─âl┬álui Daniel Onoriu a luat 4-6 refugia╚Ťi. Una dintre femeile refugiate e gravid─â. Am luat refugia╚Ťi ca s─â ne mai alin─âm dorul de mama. Ne ocupam timpul cu refugia╚Ťii de care avem grij─âÔÇŁ, ne-a mai spus Rebeca Onoriu.

Gabi Lunc─â, celebra solist─â de muzic─â l─âut─âreasc─â, a murit vineri, 2 aprilie, ├«n aceea╚Öi zi ├«n care s-a stins ╚Öi Nelu Ploie╚Öteanu ╚Öi la fix o s─âpt─âm├ón─â dup─â Cornelia Catanga. C├ónt─ârea╚Ťa, ├«n v├órst─â de 82 de ani, a fost r─âpus─â de Covid-19, dup─â ce ├«n trecut reu╚Öise s─â ├«nving─â cancerul.

Din 1993, de c├ónd se al─âturase cultului penticostal, Gabi Lunc─â se retr─âsese complet de pe scena muzical─â l─âut─âreasc─â ┼či mai c├ónta doar la slujbele biserice┼čti.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,┬áFacebook┬á╚Öi┬áInstagram!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
image
image
image
image
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran