Scandal în familia Onoriu! Rebeca Onoriu o face praf pe Isabela! «N-a interesat-o când Daniel a ajuns la spital!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mătușa pilotului, Rebeca Onoriu, face lumină în culisele încâlcite ale divorțului nepotului ei, Daniel Onoriu! Aceasta a spus părerea ei, într-un interviu tulburător acordat Click!, despre soția nepotului său, Isabela.

Daniel Onoriu vrea să divorțeze de soția sa, Isabela
Daniel Onoriu vrea să divorțeze de soția sa, Isabela

Recent, Isabela Onoriu a tot ieșit în presă și a declarat că nu-l va ierta niciodată pe soțul său, supărată că acesta a tot postat pe rețele de socializare declarații despre fostele lui iubite.

Daniel a rupt legăturile cu soția sa, după ce a depășit o etapă grea din viață

Nu se mai termină scandalul în familia Onoriu! De când a ieșit viu, ca prin minune, din Spitalul de Urgență Floreasca, Daniel Onoriu, în loc să-și vadă liniștit de tratamente, se războiește inclusiv cu soția sa, Isabela. Pilotul a ieșit public și a anunțat, șocând pe toată lumea, că va divorța.

Citește și: Daniel Onoriu suspină și acum după iubirea din tinerețe, Adina: «Ai fost cea mai bună la pat»

Isabela a plecat de acasă și nu a mai vrut să se întoarcă până în ziua de azi la pilot. Aceasta ar fi fost profund deranjată că soțul ei a ieșit în presă și pe rețelele de socializare cu diverse declarații de amor adresate fostelor lui iubite.

Daniel a încercat ulterior să-și spele păcatele și să o îmbuneze pe Isabela, practic să o facă să se întoarcă la el. Femeia a fost, însă, de neclintit. Ba, mai mult, în noaptea în care pilotului i s-a făcut rău și a ajuns din nou la Urgențe, soția sa a refuzat să vină să-l vadă!

Nu rata nici: Daniel Onoriu și Isabela s-au despărțit: «Nu mă iubește femeia asta!»

Familia lui Onoriu nu mai știe ce să creadă și este trup și suflet alături de pilot, încercând să-l ajute să treacă peste această perioadă grea, de recuperare, când pilotul are nevoie de tratament și susținere mai mult ca oricând.

Rebeca Onoriu, consternată de declarațiile Isabelei

Rebeca Onoriu s-a arătat consternată de ultimele ieșiri în spațiul public ale Isabelei, care este încă soția pilotului. Aceasta a declarat, pe un ton vehement, că nu se mai întoarce în ruptul capului la pilot, motivând că și-ar fi făcut din plin datoria de soție, în cele 55 de zile cât Onoriu a agonizat în comă la spital.  

Click!: Rebeca, ce ne poți spune despre divorțul lui Daniel? Cei doi vor divorța la notar sau în instanță?

Rebeca: Ca să fiu sinceră sunt “sătulă” de divorțul lor! În primul an al căsniciei lor, îl sunam pe Daniel să ieșim pe undeva și îmi zicea că e în mașină cu Isabela, că merg la notar să divorțeze.

Vezi și: Daniel Onoriu, reacție halucinantă! A rupt diploma primită la eveniment

Atât am auzit expresia asta încât le spuneam „azi e joi, hai și noi la film și divorțați luni” și evident că se împăcau. Unul nu mi-a mulțumit niciodată! Mai ales ea! Bănuiesc că la notar o vor face, ținând cont de cele spuse de el cu 6 ani în urmă și având în vedere că nu au copii sau altele de împărțit.

"Nu e nici primul și nici ultimul divorț"

Toata lumea s-a întrebat, inițial, dacă știrea divorțului este sau nu adevărată. Între timp, se pare că lucrurile au evoluat și nu pe calea cea bună.

Nu înțeleg de ce se face tam-tam pe acest subiect. Nu e nici primul și nici ultimul divorț. Divorțează ei persoane publice, bunici, cu zeci de ani de căsnicie, așa că ce să ne mire la ei?! Probabil nimeni nu se aștepta la decizia aceasta având în vedere declarațiile lui. El a ieșit public și a afirmat că își iubește soția, că îi mulțumeste, că o apreciză.

Repet, e prea puțin important divorțul față de prioritățile lui Daniel Onoriu, care contează în fond. Eu, sincer, și alte persoane, ne așteptam. Era doar o chestiune de timp.

Ce s-a întâmplat, practic, în noaptea în care Daniel a ajuns la Spitalul Floreasca? Ai fost acolo cu el.

Am vorbit cu Daniel Onoriu la telefon si mi-a spus că îi e foame, că vine la mine să mergem să mâncăm. A venit, am mers cu mașina mea, noi doi. Pe drum am avut un dialog extrem de interesant. Nimic nu prevestea ce urma să se întâmple.

Mi-a vorbit despre planurile lui de prezent și de viitor, ne-am amintit faze din trecut. Era o atmosferă ok. Am ajuns la un restaurant deschis pe timpul nopții. Era trecut de ora 00:00 așa că multe opțiuni nu aveam.

„Daniel era chircit de durere!"

De cum am ajuns, Daniel a salutat câteva persoane și când să ajungem să comandăm, a venit un prieten de-al lui Daniel, l-a salutat și l-a luat în brațe. Dintr-o dată, l-am văzut pe Daniel cum își îndoaie abdomenul chircit de durere, și-a cuprins abdomenul cu ambele mâini și, efectiv, era să cadă din picioare. Era prietenul lui cu el și l-a ținut, că altfel cădea. Am întins mâinile spre Daniel și am întrebat „unde?” El mi-a luat mâna și a pus-o în zona splinei și mi-a cerut să îl masez.

Știind că el nu are splină de la accidentul de motocicletă din anii trecuți și văzându-l alb la față, am zis imediat să mergem la spital. M-am speriat grozav! Am sunat imediat la fiica lui să vină după noi la spital și tot drumul Daniel Onoriu s-a rugat. M-a sunat fiica lui să îmi spună că a plecat spre noi și Daniel a cerut să o sune pe mama lui. Simțea să fie și ea cu noi.

Sincer l-am dus la spitalul acela pentru că Daniel are un istoric medical acolo. Nu mă așteptam să nu aibă serviciu de imagistică pe timp de noapte, de tip ecografie abdominală, CT sau RMN. Știam că Daniel a dezvoltat fobie pentru ace sau la perfuzii. Imaginați-vă că, săracul, a fost ciuruit de ace.

Unde era, atunci, soția lui Daniel? Ați anunțat-o că se simțea rău? Ce reacție a avut?

Soția lui era la tatăl lui Daniel. Acolo locuia! Chiar eu personal am anunțat-o, iar reacția ei a fost una neașteptat de neplăcută! M-a dezamăgit! I-am dat mesaj vocal Izabelei și i-am spus că sunt la spital cu Daniel că i s-a făcut rău. Ce credeți că mi-a trimis înapoi? A stat și a căutat un articol despre fosta lui iubită!

 „Isabela ne caută doar din interes!"

Am crezut că glumește când am văzut ce aberație mi-a trimis și i-am trimis o poză din fața spitalului cu mine și fiica lui Daniel, ca să-i arăt că nu glumim. Mi-a scris că ea asta va trimite când i se va mai spune ceva despre el. Am ramas uimită! Mi s-a părut o răutate din partea ei! De ce? Ok, nu întreba de starea lui Daniel, dar măcar mă întreba cum sunt eu, dacă m-am speriat sau întreba de Andreea, fiica lui.

Cu doar două zile în urmă, ea dormise la Andreea. A stat la ea. Și mi-am dat seama că a fost răutăcioasă fără rost, ca eu și fiica lui Daniel, am fost și suntem căutate doar cu interes, atunci când ea are nevoie. Păcat!

„Nu a fost dată afară din casă! Stă la tatăl lui Daniel!"

Soția lui Daniel a plecat, înțeleg, de acasă. Unde a stat în ultima perioadă?

Știu că a stat la fiica lui Daniel și apoi la tatăl lui. Nu va imaginați că a fost dată afară din casă sau că a fost exclusă din familie. A fost alegerea ei. Oricum se separaseră. Fiecare cu camera lui. Așa că, probabil, s-a întâmplat ce trebuia. Decât singur în doi, mai bine fiecare pe drumul lui.

Isabela a declarat că și-a făcut din plin datoria de soție. A fost alături de Daniel, non-stop, la spital pe perioada celor 55 de zile cât a sta în comă. Și voi ați fost alături de Daniel la spital în momentele lui critice. Familia toată, inclusiv fosta lui iubită, nu-i așa?

Nu putem spune că am fost alături de Daniel, căci nu aveam acces la el. Am fost alături de familie. Toata familia a stat în unitate. Pe Daniel l-am susținut toți cu post și rugăciune, fiecare cum am putut. Acum că am aflat de declarațiile ei, dă-mi voie să o contrazic. În ecuația asta nu ea este victima! Nu există așa ceva.

Vezi și: Drama lui Daniel Onoriu. Ce i-au interzis medicii: „Dacă vreți să muriți, faceți asta!”

Aici a fost vorba de o minune. Minunea lui Dumnezeu! Ea, efectiv, a făcut ceea ce ar fi făcut oricare altă soție în situația dată. Nu știu în alte familii, dar, în neamul meu, fiecare soție era îngrijorată și făcea tot ce se putea face omenește posibil pentru soțul ei. Da! Mama copiilor lui Daniel, Mihaela, a fost prezentă și ea la spital, acasă la Daniel, suna și se interesa la familie de starea lui Daniel.

„Fosta lui iubită a fost și ea la spital cât a fost în comă, nu doar soția lui!"

La fel și fosta lui iubită, care m-a surprins plăcut cu acest gest de omenie. Oare nu era normal să stea și Isabela?! Și nu vă imaginați că a stat pe străzi! A stat în mașina de lux a lui Daniel, mânca la restaurant. Nu e ca și cum stătea nemâncată în vânt și în ploaie.

Daniel a făcut o greșeală imensă declarând că Isabela a fost „îngerul meu păzitor”! Vă spun eu cine a fost: mama lui, tatăl lui. Mama lui a stat în post și în rugăciune! În perioada aia altceva nu făcea! Doar spital, biserici, rugăciune. Mama lui Daniel Onoriu nici nu are permis de conducere! Nu era normal să o ducă Isabela la spital? Rugăciunea a contat enorm! Ori Isabela nici nu știa să se roage. Nici acum nu știe.

Citește și: Dosarul lui Daniel Onoriu, la investigații criminale!

Când șansele lui Daniel Onoriu de viață erau 0,01 %, Isabela a promis că își va preda viața în mâna Domnului dacă El va face o minune în dreptul lui Daniel! La fel și fiica lui! Andreea a zis, a și facut! Isabela în schimb, la scurt timp dansa prin vloguri. Ori, cu Dumnezeu nu te joci!

„Cu Daniel, n-a avut grija zilei de mâine"! 

Nu sunt rea, sunt realistă. Daca tot ne apucăm să dăm declarații, măcar să spunem lucrurilor pe nume. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar atâta vreme cât am mediatizat public cazul, cât am ieșit public și am dat detalii, mi se pare normal să se păstreze decența.

Ca de la femeie la femeie, o înțeleg. Daniel este un tip încăpățânat, răsfățat și ia decizii pe moment care nu îl favorizează. Dar, să fim serioși, au avut o relație de 6 ani. Oricine își dorea un asemenea partener. Să o plimbe, să nu aibă grija zilei de mâine.

Ea nu a rezistat decât 4 luni, în perioada asta în care Daniel are nevoie de susținere mai multa și trebuie înțeles. Ce se aștepta, că lucrurile vor fi ca la început? Nici vorbă! Să nu uităm că el a avut 55 de zile comă indusă și 109 zile, în total, de spitalizare. Totul e schimbat la Daniel! Nu doar fizicul. Așa că… aici se vede diferența!

Pilotul a ajuns la Obregia!

Daniel Onoriu traversează în prezent o perioadă grea, de recuperare. Aflat și în divorț de soție, Onoriu se resimte și a ajuns în cursul zilei de vineri, 16 septembrie, la Spitalul de Psihiatrie Obregia, unde a așteptat ca medicii să dea verdictul în cauzul lui și să-l bage pe tratament.

În urma analizelor efectuate, medicii de la Obregia au constatat că Daniel Onoriu nu suferă de nici o afecțiune psihică la acest moment. Ulterior, pilotul a mers la clinică privată unde i s-au administrat vitamine prin perfuzii și un tratament adecvat de recuperare după boală.

Iată și: Scandal de proporții în lumea automobilismului! Daniel Onoriu: „Ghinionul meu că m-am născut țigan!"

Nepotul regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie, după ce medicii își pierduseră speranța în cazul lui. Daniel Onoriu a stat 55 de zile la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, unde a fost adus pe 3 decembrie 2021, cu hemoragie internă masivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bullying bataie copii elevi FOTO Shutterstock jpg
alfred bulai acuzat abuzuri sexuale 1 logo webp
Banner Denise Rifai
Banner Vica Blochina
image
actualitate.net
image
actualitate.net