Daniel Onoriu suspină și acum după iubirea din tinerețe, Adina: «Ai fost cea mai bună la pat»

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu, pilotul aflat în plin divorț de soția sa Isabela, plânge în fiecare seară după o altă iubită din trecut! Pilotul a dat în premieră în vileag povestea lui de dragoste fierbinte cu o altă vedetă de calibru din show-biz: Adina!

Daniel Onoriu. Sursa foto: Facebook
Daniel Onoriu. Sursa foto: Facebook

Daniel Onoriu și Adina  au avut o relație cu năbădăi în tinerețile lor zbuciumate. De abia acum însă, când se află în divorț de soția Isabela, pilotul a dat în vileag relația lor care a durat cât o ploaie de vară, adică aproximativ un an.

Citește și: Daniel Onoriu și Izabela s-au despărțit 

Pilotul plânge în pernă după fostele iubite, asta de când soția Isabela l-a părăsit. Adina a avut o relație cu nepotul lui Gabi Luncă, în 2006. Pe atunci ziarele titrau că blonda și Daniel Onoriu erau pe punctul de a se căsători. Ce te faci, însă, că pilotul era puțin cam însurat cu mama copiilor lui.

După operația nereușită de micșorare a stomacului care a fost la un pas de a-i curma zilele și refuzul Isabelei de a face un copil cu el, Daniel Onoriu a decis să spună adevărul despre „dragostea vieții lui”, nimeni alta decât Adina.

„A fost iubirea vieții mele! L-am spart pe gagicul ei!”

O mai țineți minte pe Adina? A fost iubirea vieții mele și ne-am iubit ca nebunii....Stiți de ce m-am combinat cu ea? Gagicul ei m-a păcălit la o cursă ilegală. Eu aveam -2 pe față, adică cutia scurtă și ne-am dat pe 400m. Eu a zis să continuăm până la 1000m ca să vedem unde începe să mă ajungă.

Vezi și: Daniel Onoriu face declarații despre fosta iubită, în plin proces de divorț 

Normal că l-am spart pe 400 m, dar după m-a ajuns și m-a depășit până la 1000 m și uite așa s-a lăudat la toată lumea (caracter ieftin ce ești) și au râs aproape toti bikerii de mine. Ca să mă răzbun, i-am luat gagica și am rămas cu ea fix 1 an!

Eram căsătorit atunci și m-a dus forțat la notar să divorțez ca să o iau pe ea. M-am dus și, când am ajuns acolo, i-am tras o vorbă urâtă și am părăsit-o! Ne-am împăcat și aia a fost tot!

Adino, ai fost cea mai bună la pat! Adino, ai fost cea mai frumoasă, cea mai bună la pat și cea mai capabilă pentru că erai ascultătoare și făceai tot ce îți spuneam. Uitați-vă și voi cât de frumoasă e... Mă gândesc la tine, baby meu !”, a dezvăluit Daniel Onoriu detalii fierbinți din relația cu Adina, pe contul său de socializare.

Relația cu Adina, încheiată după un accident rutier

În perioada divorțului de prima soție, însă, după ce încheiase relația cu Adina, Onoriu a tunat și a fulgerat spunând „nu mai vreau să fiu asociat cu Adina ”. Și în acei ani, Daniel Onoriu suferise un accident grav de motocicletă, Adina fiind alături de el. Relația s-a încheiat după ceva vreme, în perioada în care Daniel intra în lumea curselor de raliu.

Zilele trecute, Daniel Onoriu s-a mutat într-una din casele sale din Crevedia și tot așteaptă ca soția Isabela să se întoarcă la el. Daniel Onoriu a dezvăluit că aceasta îl refuză ca bărbat de un an de zile, motiv pentru care a decis să divorțeze.

Vezi și: Daniel Onoriu, reacție halucinantă! A rupt diploma primită la eveniment

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net