Daniel Onoriu suspină și acum după iubirea din tinerețe, Adina: «Ai fost cea mai bună la pat»

Daniel Onoriu, pilotul aflat în plin divorț de soția sa Isabela, plânge în fiecare seară după o altă iubită din trecut! Pilotul a dat în premieră în vileag povestea lui de dragoste fierbinte cu o altă vedetă de calibru din show-biz: Adina!

Daniel Onoriu. Sursa foto: Facebook
Daniel Onoriu. Sursa foto: Facebook

Daniel Onoriu și Adina  au avut o relație cu năbădăi în tinerețile lor zbuciumate. De abia acum însă, când se află în divorț de soția Isabela, pilotul a dat în vileag relația lor care a durat cât o ploaie de vară, adică aproximativ un an.

Citește și: Daniel Onoriu și Izabela s-au despărțit 

Pilotul plânge în pernă după fostele iubite, asta de când soția Isabela l-a părăsit. Adina a avut o relație cu nepotul lui Gabi Luncă, în 2006. Pe atunci ziarele titrau că blonda și Daniel Onoriu erau pe punctul de a se căsători. Ce te faci, însă, că pilotul era puțin cam însurat cu mama copiilor lui.

După operația nereușită de micșorare a stomacului care a fost la un pas de a-i curma zilele și refuzul Isabelei de a face un copil cu el, Daniel Onoriu a decis să spună adevărul despre „dragostea vieții lui”, nimeni alta decât Adina.

„A fost iubirea vieții mele! L-am spart pe gagicul ei!”

O mai țineți minte pe Adina? A fost iubirea vieții mele și ne-am iubit ca nebunii....Stiți de ce m-am combinat cu ea? Gagicul ei m-a păcălit la o cursă ilegală. Eu aveam -2 pe față, adică cutia scurtă și ne-am dat pe 400m. Eu a zis să continuăm până la 1000m ca să vedem unde începe să mă ajungă.

Vezi și: Daniel Onoriu face declarații despre fosta iubită, în plin proces de divorț 

Normal că l-am spart pe 400 m, dar după m-a ajuns și m-a depășit până la 1000 m și uite așa s-a lăudat la toată lumea (caracter ieftin ce ești) și au râs aproape toti bikerii de mine. Ca să mă răzbun, i-am luat gagica și am rămas cu ea fix 1 an!

Eram căsătorit atunci și m-a dus forțat la notar să divorțez ca să o iau pe ea. M-am dus și, când am ajuns acolo, i-am tras o vorbă urâtă și am părăsit-o! Ne-am împăcat și aia a fost tot!

Adino, ai fost cea mai bună la pat! Adino, ai fost cea mai frumoasă, cea mai bună la pat și cea mai capabilă pentru că erai ascultătoare și făceai tot ce îți spuneam. Uitați-vă și voi cât de frumoasă e... Mă gândesc la tine, baby meu !”, a dezvăluit Daniel Onoriu detalii fierbinți din relația cu Adina, pe contul său de socializare.

Relația cu Adina, încheiată după un accident rutier

În perioada divorțului de prima soție, însă, după ce încheiase relația cu Adina, Onoriu a tunat și a fulgerat spunând „nu mai vreau să fiu asociat cu Adina ”. Și în acei ani, Daniel Onoriu suferise un accident grav de motocicletă, Adina fiind alături de el. Relația s-a încheiat după ceva vreme, în perioada în care Daniel intra în lumea curselor de raliu.

Zilele trecute, Daniel Onoriu s-a mutat într-una din casele sale din Crevedia și tot așteaptă ca soția Isabela să se întoarcă la el. Daniel Onoriu a dezvăluit că aceasta îl refuză ca bărbat de un an de zile, motiv pentru care a decis să divorțeze.

Vezi și: Daniel Onoriu, reacție halucinantă! A rupt diploma primită la eveniment

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
George Burcea in Wednesday jpg
iUmor jurati noi  jpg
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg