Primele declarații ale lui Daniel Onoriu după scandalul monstru de la Urgențe: „Mi s-a făcut rău de tot! Îmi venea să leșin, să cad pe jos!”

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu a ajuns la Urgență, joi noapte, în jurul orei 00.00. Pilotului i s-a făcut brusc rău când stătea, împreună cu mătușa sa, Rebeca Onoriu, la coadă la o shaormerie. Ajuns la Spitalul Floreasca, la Urgențe, pilotul a fost protagonistul unui scandal imens. Daniel Onoriu a povestit, pentru Click!, ce s-a întâmplat în acea noapte, când a simțit, pur și simplu, că pică din picioare!

daniel onoriu png

Daniel Onoriu a fost protagonistul unui scandal monstru, joi noapte, la Urgențe! Pilotul a ajuns la Spitalul Floreasca, acolo unde a și stat în comă 55 de zile, după ce i s-a făcut brusc rău, la coadă la shaormerie!

"Aseară ( n.r. joi seară), ca niciodată, mi s-a făcut foame! Am sunat-o pe matușa mea și m-am dus la ea acasă! Ne-am dus în oraș și ne-am oprit la o shaormerie. Am vrut sa mănânc două guri, că mai mult nu pot. Cum stăteam la coadă, dintr-o dată mi s-a făcut rău. Dar rău de tot, îmi venea sa leșin, eram palid. Rebeca s-a speriat, s-a dus să ia mașina, m-a luat alt băiat că mi-era rău, îmi venea să cad pe jos.

Am ajuns la spital, s-au comportat frumos unii medici, dar alții s-au comportat ca neprofesioniștii. Au venit și mi-au zis că trebuie să facem perfuzii. Eu le-am zis: vă rog frumos, am stat în comă, am făcut mii de injecții, am fobie! Am zis  că plec acasă și ei au zis: pleacă!

Când am ieșit din spital, m-am întâlnit cu Rebeca, cu mama și cu fi-mea Andreea. Erau trup și suflet lângă mine, dar mi s-a făcut iarăși rău. L-am rugat pe bodyguard să aducă scaunul cu rotile. M-au dus iar în spital”, a povestit Daniel Onoriu, pentru Click!

"Bă, băiatule, ce cauți tu pe patul de spital?"

Când a fost dus, din nou, în scaunul cu rotile la camera de Primiri-Urgențe, a început scandalul!

Acolo în spital, m-a pus un doctor pe scaun și vine un rezident și-mi zice: <<bă, băiatule, ce cauți tu pe patul de spital?>> U n puști de vreo 25-30 de ani, care mi-a zis exact așa:«Ce cauți pe scaun? Da-te jos imediat !» Vreau să-i fac reclamație! S-a luat de mine, s-a comportat foarte urât. Eu i-am zis că nu pot să stau în picioare! Vorbea urât și am zis vreau să plec și am plecat!”, a mai spus Onoriu, pentru Click!

În ciuda celor întâmplate noaptea trecută la spital, Onoriu a ținut să le mulțumească medicilor de la Spitalul de Urgență Floreasca care i-au salvat viața.

Mulțumesc tuturor medicilor pentru că a lucrat Dumnezeu prin mâinile lor, dar acel medic trebuie tras la răspundere! Nu așa se comportă un medic cu un om bolnav!”, a mai spus Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu (44 de ani), nepotul prin alianță al regretatei Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie, după ce medicii își pierduseră speranța în cazul lui. Pilotul a stat 55 de zile internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, unde a fost adus pe 3 decembrie 2021, cu hemorgie internă masivă.