Primele declarații ale lui Daniel Onoriu după scandalul monstru de la Urgențe: „Mi s-a făcut rău de tot! Îmi venea să leșin, să cad pe jos!”

Daniel Onoriu a ajuns la Urgență, joi noapte, în jurul orei 00.00. Pilotului i s-a făcut brusc rău când stătea, împreună cu mătușa sa, Rebeca Onoriu, la coadă la o shaormerie. Ajuns la Spitalul Floreasca, la Urgențe, pilotul a fost protagonistul unui scandal imens. Daniel Onoriu a povestit, pentru Click!, ce s-a întâmplat în acea noapte, când a simțit, pur și simplu, că pică din picioare!

daniel onoriu png

Daniel Onoriu a fost protagonistul unui scandal monstru, joi noapte, la Urgențe! Pilotul a ajuns la Spitalul Floreasca, acolo unde a și stat în comă 55 de zile, după ce i s-a făcut brusc rău, la coadă la shaormerie!

"Aseară ( n.r. joi seară), ca niciodată, mi s-a făcut foame! Am sunat-o pe matușa mea și m-am dus la ea acasă! Ne-am dus în oraș și ne-am oprit la o shaormerie. Am vrut sa mănânc două guri, că mai mult nu pot. Cum stăteam la coadă, dintr-o dată mi s-a făcut rău. Dar rău de tot, îmi venea sa leșin, eram palid. Rebeca s-a speriat, s-a dus să ia mașina, m-a luat alt băiat că mi-era rău, îmi venea să cad pe jos.

Am ajuns la spital, s-au comportat frumos unii medici, dar alții s-au comportat ca neprofesioniștii. Au venit și mi-au zis că trebuie să facem perfuzii. Eu le-am zis: vă rog frumos, am stat în comă, am făcut mii de injecții, am fobie! Am zis  că plec acasă și ei au zis: pleacă!

Când am ieșit din spital, m-am întâlnit cu Rebeca, cu mama și cu fi-mea Andreea. Erau trup și suflet lângă mine, dar mi s-a făcut iarăși rău. L-am rugat pe bodyguard să aducă scaunul cu rotile. M-au dus iar în spital”, a povestit Daniel Onoriu, pentru Click!

"Bă, băiatule, ce cauți tu pe patul de spital?"

Când a fost dus, din nou, în scaunul cu rotile la camera de Primiri-Urgențe, a început scandalul!

Acolo în spital, m-a pus un doctor pe scaun și vine un rezident și-mi zice: <<bă, băiatule, ce cauți tu pe patul de spital?>> U n puști de vreo 25-30 de ani, care mi-a zis exact așa:«Ce cauți pe scaun? Da-te jos imediat !» Vreau să-i fac reclamație! S-a luat de mine, s-a comportat foarte urât. Eu i-am zis că nu pot să stau în picioare! Vorbea urât și am zis vreau să plec și am plecat!”, a mai spus Onoriu, pentru Click!

În ciuda celor întâmplate noaptea trecută la spital, Onoriu a ținut să le mulțumească medicilor de la Spitalul de Urgență Floreasca care i-au salvat viața.

Mulțumesc tuturor medicilor pentru că a lucrat Dumnezeu prin mâinile lor, dar acel medic trebuie tras la răspundere! Nu așa se comportă un medic cu un om bolnav!”, a mai spus Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu (44 de ani), nepotul prin alianță al regretatei Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie, după ce medicii își pierduseră speranța în cazul lui. Pilotul a stat 55 de zile internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, unde a fost adus pe 3 decembrie 2021, cu hemorgie internă masivă.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub bia khalifa png
cub bia khalifa fulgy png
cub raluca podea png
cub ioana ginghină png
Monica Birladeanub in Taximetristii jpg