Cum arată și cu ce se ocupă sora mai mică a Adinei Halas? Cele două au o relație extrem de apropiată

Ultima actualizare:

Adina Halas a publicat o serie de fotografii cu sora sa mai mică, exact în ziua în care bruneta a împlinit 30 de ani. Cele două se înțeleg foarte bine, încă de când fosta asistentă TV era adolescentă.

Adina Halas foto: Instagram
Adina Halas foto: Instagram

Adina Halas este prima asistentă TV din România care, în urmă cu ani buni, își începea cariera pe micul ecran, alături de Carmen Brumă. A ales deseori să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, însă recent a scos la iveală detalii pe care nu mulți le știu. Adina are o soră mai mică, iar Raluca, așa cum o cheamă pe mezina familiei, a împlinit în urmă cu puțin timp frumoasa vârstă de 30 de ani.

Chiar dacă Adina Halas a continuat să cocheteze cu televiziunea și a participat inclusiv la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, sora sa își trăiește viața departe de lumina reflectoarelor. Raluca a apărut o singură dată la televizor, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. Atunci, blonda și bruneta au povestit că sunt foarte apropiate, dar foarte diferite.

Raluca, sora Adinei Halas, evită aparițiile alături de fosta asistentă TV

Cele două sunt diferite tocmai pentru că una dintre ele, și anume Adina, este obișnuită cu lumina reflectoarelor, ba chiar se simte în largul ei când pășește într-un platou te televiziune, în timp ce Raluca evită pe cât posibil aparițiile media, chiar și alături de sora sa. Este instructor de echitație și se consideră o persoană timidă, spre deosebire de sora ei mai mare care este e veritabilă extrovertită.

„Frumusețea asta a împlinit treizeci de ani. Este sora mea și este un om superb, cu totul, cum rar întâlnești. Te iubesc enorm, Ralu”, a scris Adina Halas pe Instagram, în cinstea surorii sale.

Cine este, de fapt, prima asistentă TV din România

Adina Halas este prima sexy-asistentă TV din România. Vedeta este căsătorită cu Lucian Hugeanu, campion la ciclism, are puțin peste patruzeci de ani și un fiu cu care se mândrește. A avut parte de numeroase realizări și s-a lansat în televiziune acum mai bine de 20 de ani, într-o emisiune de-ale lui Mircea Badea, la Antena 1. Ulterior, ea și Carmen Brumă au devenit prezentatoarele matinalului de la Realitatea TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net