Cum arat─â ╚Öi cu ce se ocup─â sora mai mic─â a Adinei Halas? Cele dou─â au o rela╚Ťie extrem de apropiat─â

Adina Halas a publicat o serie de fotografii cu sora sa mai mic─â, exact ├«n ziua ├«n care bruneta a ├«mplinit 30 de ani. Cele dou─â se ├«n╚Ťeleg foarte bine, ├«nc─â de c├ónd fosta asistent─â TV era adolescent─â.

adina halas (4) jpg
Adina Halas foto: Instagram

Adina Halas este prima asistent─â TV din Rom├ónia care, ├«n urm─â cu ani buni, ├«╚Öi ├«ncepea cariera pe micul ecran, al─âturi de Carmen Brum─â. A ales deseori s─â ├«╚Öi ╚Ťin─â via╚Ťa personal─â departe de ochii curio╚Öilor, ├«ns─â recent a scos la iveal─â detalii pe care nu mul╚Ťi le ╚Ötiu. Adina are o sor─â mai mic─â, iar Raluca, a╚Öa cum o cheam─â pe mezina familiei, a ├«mplinit ├«n urm─â cu pu╚Ťin timp frumoasa v├órst─â de 30 de ani.

Chiar dac─â Adina Halas a continuat s─â cocheteze cu televiziunea ╚Öi a participat inclusiv la emisiunea ÔÇ×Bravo, ai stil! CelebritiesÔÇŁ, sora sa ├«╚Öi tr─âie╚Öte via╚Ťa departe de lumina reflectoarelor. Raluca a ap─ârut o singur─â dat─â la televizor, ├«n emisiunea ÔÇ×Teo ShowÔÇŁ, de la Kanal D. Atunci, blonda ╚Öi bruneta au povestit c─â sunt foarte apropiate, dar foarte diferite.

stanga
dreapta
adina halas sora (4) jpg
image
image
image

Raluca, sora Adinei Halas, evit─â apari╚Ťiile al─âturi de fosta asistent─â TV

Cele dou─â sunt diferite tocmai pentru c─â una dintre ele, ╚Öi anume Adina, este obi╚Önuit─â cu lumina reflectoarelor, ba chiar se simte ├«n largul ei c├ónd p─â╚Öe╚Öte ├«ntr-un platou te televiziune, ├«n timp ce Raluca evit─â pe c├ót posibil apari╚Ťiile media, chiar ╚Öi al─âturi de sora sa. Este instructor de echita╚Ťie ╚Öi se consider─â o persoan─â timid─â, spre deosebire de sora ei mai mare care este e veritabil─â extrovertit─â.

ÔÇ×Frumuse╚Ťea asta a ├«mplinit treizeci de ani. Este sora mea ╚Öi este un om superb, cu totul, cum rar ├«nt├ólne╚Öti. Te iubesc enorm, RaluÔÇŁ, a scris Adina Halas pe Instagram, ├«n cinstea surorii sale.

Cine este, de fapt, prima asistentă TV din România

stanga
dreapta
18 adina halas colectie raluca soare 17 jpg jpeg
adina halas bravo ai stil jpg
adina halas jpg
1 adina halas sexy decolteu la bravo ai stil 1 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image

Adina Halas este prima sexy-asistent─â TV din Rom├ónia. Vedeta este c─âs─âtorit─â cu Lucian Hugeanu, campion la ciclism, are pu╚Ťin peste patruzeci de ani ╚Öi un fiu cu care se m├óndre╚Öte. A avut parte de numeroase realiz─âri ╚Öi s-a lansat ├«n televiziune acum mai bine de 20 de ani, ├«ntr-o emisiune de-ale lui Mircea Badea, la Antena 1. Ulterior, ea ╚Öi Carmen Brum─â au devenit prezentatoarele matinalului de la Realitatea TV.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg