Daniel Onoriu, în arest la domiciliu o lună

Ultima actualizare:

    Daniel Onoriu a recunoscut că a incendiat maşina fostei iubite
Daniel Onoriu a recunoscut că a incendiat maşina fostei iubite

Viaţa aventuroasă a lui Daniel Onoriu (39 de ani) e ca un serial de acţiune cu multe sezoane! Nepotul îndrăgitei cântăreţe Gabi Luncă nu are voie să iasă din casă o lună şi i s-a interzis să comunice cu fosta iubită după ce a recunoscut că i-a incendiat acesteia maşina.

Căsătorit de nici două luni, Daniel Onoriu dovedeşte cu vârf şi îndesat că nu a reuşit să-şi găsească liniştea şi să accepte despărţirea de fosta iubită, Simona Chiţac. Acum, el riscă între doi şi şapte ani de închisoare pentru că, la nervi, a dat foc maşinii Simonei. 


    Asta a mai rămas din maşina Simonei după ce Onoriu i-a dat foc
Asta a mai rămas din maşina Simonei după ce Onoriu i-a dat foc

Fostul pilot de curse a fost chemat, sâmbătă, de poliţiştii Secţiei 2 din Capitală pentru a fi audiat în legatură cu incidentul din 23 martie. Onoriu mai fusese audiat de două ori în acest dosar, prima dată chiar în noaptea în care s-a comis fapta, însă a fost de fiecare dată eliberat din lipsă de probe, scrie news.ro. Sâmbătă, pus în faţa unor noi dovezi obţinute de poliţişti, Onoriu a recunoscut şi a fost dus la locul faptei, pentru reconstituire, ulterior fiind reţinut de anchetatorii din Poliţia Capitalei.

Judecătoria Sectorului 1 a decis, duminică, ca Onoriu să fie plasat în arest la domiciliu pentru că i-a incendiat maşina fostei sale iubite. În plus, el nu are voie să comunice cu Simona Chiţac sau cu membrii familiei acesteia. În seara de joi, 23 martie, nepotul lui Gabi Luncă a participat la un eveniment organizat de fosta sa iubită, Simona.


    Gabi Luncă
Gabi Luncă

Conform anchetatorilor, el a plecat în grabă, apoi s-a întors după circa 30 de minute şi a incendiat maşina femeii. “Maşina mea a luat foc. La eveniment a venit şi persoana care mă ameninţă de câteva zile. E vorba de Daniel Onoriu, care nu a acceptat faptul că nu am vrut să ne mai împăcăm. Am înregistrări, mesaje, iar poliţia îşi va face treaba. Există camere în zonă şi s-a observat un BMW argintiu şi cineva care aruncă benzină pe maşina mea. E normal să-l indic pe el, nu am alţi duşmani. Am fost ameninţată suficient de serios, încât să iau toate măsurile legale. Am cerut ordin de protecţie”, ne-a declarat, în urmă cu două săptămâni, Simona Chiţac.

Click spune!

Daniel Onoriu şi Simona Chiţac au trăit timp de 10 ani o poveste de iubire cu multe împăcări şi despărţiri. Nepotul cântăreţei a mai fost căsătorit şi are 3 copii, iar la începutul lunii martie s-a însurat a doua oară, cu Isabela.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net