Isabela Onoriu, acuzată că și-ar fi băgat soțul în pușcărie: „L-a înnebunit de cap”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Daniel Onoriu a ajuns de la spital în arest, totul de dragul soției sale, Isabela! Lucrurile au luat o întorsătură cât se poate de gravă în scandalul dintre Onoriu și soția lui. Pilotul de raliuri a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile. Familia este din cale afară de supărată acum, iar toate oalele par a se sparge în capul Isabelei, cea care a solicitat ordinul de restricție, încălcat de pilot!

cub daniel onoriu png

Daniel Onoriu, fost pilot de raliuri și nepotul prin alianță al celebrei cântărețe Gabi Luncă, a făcut-o și pe asta. Nu ajunsese că a stat 55 de zile în comă pe un pat de spital! Onoriu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, asta după ce a încălcat ordinul de restricție, care prevedea să nu cumva se apropie de consoarta lui.

Citește și: Daniel Onoriu, lăsat cu ochii-n soare de iubita din Canada! L-a părăsit: «Mă bucur că am scăpat de ea»

Isabela Onoriu a solicitat la acest ordin de protecție după ce a anunțat că divorțează de pilot. Inițial, Onoriu a fost cel care și-a dorit divorțul, motivând că Isabela nu-și mai îndeplinea obligațiile de soție, de un an de zile. Ulterior însă, pilotul s-a sucit și și-a dorit împăcarea cu Isabela. Aceasta, însă, a mers la Poliție și a solicitat ordin de restricție. Pilotul, aprig din fire, l-a încălcat și așa a ajuns în arest!

Familia pilotului e supărată maxim în urma celor întâmplate.  „Daniel e bine! Dar Isabela mi-a înnebunit nepotul de cap!”, s-a mărginit să declare mătușa pilotului, Rebeca Onoriu!

Vezi și: Scandal în familia Onoriu! Rebeca Onoriu o face praf pe Isabela! «N-a interesat-o când Daniel a ajuns la spital!»

Rebeca Onoriu: „El nu e nepotul lui Gabi Luncă!”

Fiica cea mică a lui Gabi Luncă și a acordeonistului Ion Onoriu a ținut să facă, totuși, lumină și să precizeze că pilotul este nepotul lui Gabi Luncă doar prin alianță. Acesta a lipsit de la înmormântarea solistei, răpusă de Covid.

El nu e nepotul lui Gabi Lun. Nici la înmormântare la mama nu a fost! El să mulțumească că are ambii părinți în viață. Asta e important! Mi-a pătat numele părinților mei care e clădit cu onoare și cu respect și este stimat de o lume întreagă!”, ne-a mai spus Rebeca Onoriu.

Daniel Onoriu :„Sunt violator în serie eu?!”

În ultimul mesaj postat de Daniel Onoriu pe rețelele de socializare, acesta nu înțelegea de ce soția lui a solicita ordin de restricție!

„Am fost aproape mort în spital la Terapie Intensivă și după ce am ieșit de acolo nu mai eram eu, așa că i-am cerut divorțul soției mele. După câteva zile, am început să regret, dar nu voiam să mai fiu cu ea!

După a făcut plângere la Poliție, iar eu am în clipa asta interdicție de a mă apropia la 300 de metri de ea. Păi de ce? Sunt violator în serie? ”, a fost unul dintre ultimele mesajele postate de pilot pe pagina lui de socializare.

Săptămâna trecută, Daniel Onoriu a încălcat ordinul de restricție dat de instanță, astfel că a fost arestat.

La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 22.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 au fost sesizați prin 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, soțul său a încălcat ordinul de protecție, emis de instanță, împotriva sa”, se arată în comunicatul transmis de către reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Echipajul de poliție, ajuns la fața locului,a constatat infracțiunea și l-au condus pe pilot la sediul secției. Apoi, Onoriu a fost transportat cu ajutorul unui echipaj SMURD la o unitate spitalicească, manifestând o stare de agitație intensă.

În cusul zilei de vineri, 11 noiembrie, fostul pilot de raliuri a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore. Ziua următoare, magistrații au decis arestarea preventivă a pilotului pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea unor mutiple infracțiuni, precum cea de încălcare a ordinului de protecție, amenințare, și chiar violare de domiciliu. 

Familia pilotului a făcut recurs, iar,  în cursul zilei de miercuri, judecătorii urmează să stabilească dacă acesta va ajunge după gratii sau dacă va sta în arest la domiciliu, ținând cont că starea de sănătate a lui Onoriu este în continuare destul de precară. 

Isabela și Daniel Onoriu sunt împreună de șase ani. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, iar Onoriu a cerut-o de soție pe Isabela de la prima întâlnire. Obișnuia să o numească „îngerul meu”!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net