Daniel Onoriu, lăsat cu ochii-n soare de iubita din Canada! L-a părăsit: «Mă bucur că am scăpat de ea»

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu este urmărit de ghinioane în ultima vreme. După ce soția Isabela a obținut un ordin de restricție împotriva lui, pilotul de raliuri a mai avut parte de o lovitură din partea femeii misterioase din Canada, despre care spunea că îi va deveni soție. 

Daniel Onoriu, lăsat cu ochii-n soare de iubita din Canada!
Daniel Onoriu, lăsat cu ochii-n soare de iubita din Canada!

Daniel Onoriu a fost părăsit de iubită. Pilotul de raliuri a anunțat pe contul personal de social-media că femeia s-a despărțit de el, prin intermediul unui mesaj, în care îi spunea că vrea să se întoarcă la fostul soț. 

Citește și: Isabela, soția lui Daniel Onoriu, declarații scandaloase: „A dus-o acasă, în patul nostru!”

Această veste nu i-a picat deloc bine pilotului de raliuri, mai ales că Onoriu anunțase pe 17 octombrie că ea este aleasa inimii sale și că urmează să se căsătorească în curând. Daniel Onoriu a avut și o întâlnire emoționantă cu cea pe care o numise logodnica sa, pe aeroportul din Berlin, dar iată că lanțul de iubire s-a rupt mai repede decât ne-am fi așteptat. 

Daniel Onoriu a postat un mesaj destul de virulent pe rețelele de socializare, în care a anunțat că a fost părăsit de iubită. Acesta a mărturisit că unul dintre motivele pentru care relația s-a destrămat a fost distanța mare dintre ei, însă pilotul a precizat că nici nu o mai plăcea chiar atât de mult. 

Onoriu a publicat și mesajul de despărțire pe care l-a primit de la fosta iubită, în care aceasta îl îndeamnă să își rezolve problemele cu Isabela și îi spune că s-a împăcat cu fostul ei soț, Silviu. 

«Am renunțat la Canadiancă. Mi-a dat un mesaj în care m-a anunțat că nu poate continua cu mine din cauza distanței mari care e între noi și are dreptate!

Mie îmi convine sincer că nu continuăm și îmi pare bine că ea a fost prima care a pus stop relației noastre! Eu am caracter și nu i-am spus că nu îmi place de ea așa că sunt fericit că am scăpat de ea!

Ea și-a pus poze cu fostul ei pe profil, un tip destul de pămpălau și spun asta pt că acum două zile am vb cu el la telefon și i-am spus ca am făcut dragoste cu iubita lui de 3 x! Daca el acceptă așa ceva înseamnă ca e un om josnic și să fie sănătos»

Daniel Onoriu nu are voie să se apropie de soție la mai puțin de 300 de metri

Fosta soție a lui Daniel Onoriu, Isabela, a apelat la autorități după ce pilotul ar fi amenințat-o în repetate rânduri. Isabela a declarat că îi este teamă pentru siguranța ei și a obținut un ordin de restricție împotriva celui cu care a fost căsătorită șase ani de zile. Onoriu nu are voie să se apropie la o distanță mai mică de 300 de metri de fosta soție și va purta o brățară ce-i va monitoriza activitatea. 

„În urma acestei postări, am decis să merg la Secția 2 de Poliție, pentru că simt că viața mea este pusă în pericol.  din partea actualului meu soț.

Mă tem foarte mult pentru viața mea și nu pot lăsa lucrurile așa. S-a dispus în urma audierii mele(...) un ordin de restricție de protecție, provizoriu. Se va ajunge săptămâna viitoare în instanță, iar judecătorii vor decide cât se va prelungi acest ordin, pentru că nu pot trăi în fiecare zi sub semnul amenințărilor cu moartea.

Deci chiar nu mai pot.(...) Îi vor pune brățară de monitorizare. Eu voi fi monitorizată în permanență, el la fel. Nu are voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri de mine. ”, a declarat Isabela Onoriu, la un post TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net