Acuzații grave la adresa lui Daniel Onoriu! Soția pilotului s-a dus la Poliție. „Mă tem foarte mult pentru viața mea”

Ultima actualizare:

Continuă scandalul dintre Isabela și Daniel Onoriu. Tânara a făcut câteva afirmații tulburătoare în timpul unei emisiuni TV. Aceasta susține că se teme pentru viața sa, după ce a primit mai multe amenințări cu moartea de la campionul la motociclism.

daniel onoriu si sotia isabela

După o căsnicie care a durat 6 ani, soții Onoriu au ajuns la divorț. Din păcate, separarea nu pare să fie deloc lină. După ce ar fi primit mai multe amenințări, Isabela s-a hotărât să meargă la poliție, de unde a obținut un ordin de restricție.

În următoarele cinci zile, pilotul de curse nu se poate apropia la mai puțin de 300 de metri de soția sa. Cazul va ajunge în instanță săptămâna viitoare, iar judecătorii vor stabili dacă ordinul de restricție se va prelungi.

Vezi și: Isabela, soția lui Daniel Onoriu, declarații scandaloase: „A dus-o acasă, în patul nostru!”

Soția lui Daniel Onoriu, declarații tulburătoare: „ Îi vor pune brățară de monitorizare”

isabela si daniel onoriu

„În urma acestei postări, am decis să merg la Secția 2 de Poliție, pentru că simt că viața mea este pusă în pericol.  din partea actualului meu soț.

Mă tem foarte mult pentru viața mea și nu pot lăsa lucrurile așa. S-a dispus în urma audierii mele(...) un ordin de restricție de protecție, provizoriu. Se va ajunge săptămâna viitoare în instanță, iar judecătorii vor decide cât se va prelungi acest ordin, pentru că nu pot trăi în fiecare zi sub semnul amenințărilor cu moartea.

Deci chiar nu mai pot.(...) Îi vor pune brățară de monitorizare. Eu voi fi monitorizată în permanență, el la fel. Nu are voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri de mine. ”, a declarat Isabela Onoriu, pentru un post TV, conform wowbiz.

Prima reacție a lui Onoriu: „M-a abandonat ca pe un câine”

Daniel Onoriu. Sursa foto: Facebook

Pilotul de curse a reacționat imediat după afirmațiile făcute de cea care încă îi este soiție. Daniel Onoriu nu recunoaște că a amenințat-o pe Isabela. Totuși, vedeta susține că a înjurat-o, dar nu ar recurge vreodată la gesturi violente.

„Niciodată în viața mea (n.r. nu am amenințat-o), doar am înjurat-o și atât.(...) Eu nu pot să bat o femei, nu pot să bat un copil, că sunt vai de mama mea, am stat 55 de zile în comă. Ea m-a abandonat ca pe un câine. E normal așa ceva?”a declarat Daniel Onoriu pentru un post TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net