Daniel Onoriu a prezentat-o pe viitoarea soție! Iată femeia misterioasă care i-a furat inima

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu trece printr-un divorț foarte dificil de fosta sa soție, Isabela, dar se pare că pilotul și-a găsit un nou suflet pereche, în persoana unei doamne misterioase. Onoriu a dezvăluit fanilor că urmează să facă din nou nuntă cu actuala iubită, o doamnă de 42 de ani. 

Daniel Onoriu a prezentat-o pe viitoarea soție!
Daniel Onoriu a prezentat-o pe viitoarea soție!

Daniel Onoriu trece printr-o perioadă ceva mai delicată și își reconstruiește viața, după ce a fost în comă indusă vreme de 55 de zile, iar recuperarea sa a fost un adevărat miracol. Soția sa, Isabela, a stat la căpătâiul său noapte și zi, așa că mare a fost mirarea când pilotul a anunțat că divorțează. 

Citește și: Daniel Onoriu suspină și acum după iubirea din tinerețe, Adina: «Ai fost cea mai bună la pat»

Tot răul spre bine însă, căci Daniel Onoriu a făcut azi o surpriză fanilor, când a anunțat pe contul de socializare, că există o nouă iubire în viața lui. Este vorba de o femeie ceva mai matură decât fostele sale partenere, căci are 42 de ani, locuiește în Canada și este și mama unei fetițe de 12 ani. Onoriu a dezvăluit că are de gând să se căsătorească cu respectiva doamnă și că viitoarea sa soție este o femeie educată, cu două facultăți, și cu un caracter frumos. 

Nu rata nici: Ce spune familia lui Daniel Onoriu despre divorțul pilotului de raliuri: «Are nevoie de tratament»

Totuși pilotul de curse a ezitat să dezvăluie cum arată chipul celei care l-a cucerit și momentan rămâne identitatea acesteia rămâne un mister. 

"Dacă o vedeti pe soția mea o sa ziceti ca nu e adevarat! In primul rand are 44 de ani si asta conteaza pentru mine mult. E super frumoasă doamna, in adevaratul sens al cuvantului! Rafinata, eleganta, suflet bun, ma adora si o ador, ma sustine in tot ceea ce fac inclusiv in motorsport, locuieste in Canada, are o fetitza de 12 ani superba! Are doua facultati, are conexiuni cu oameni puternici financiar!

Cum sa nu il laud pe Dumnezeu care ma unit cu ea de la capatul pamantului din Canada fratilor!

Promit public viitoarea mea sotie ca nu te voi insela niciodata in viata mea si o sa te iubesc si respect si rasfat asa cum nu ai mai fost niciodata in viata ta de pana in clipa asta martor imi este Dumnezeu din cer!", a scris Onoriu pe contul de socializare. 

Hai să afli și: Primele declarații ale lui Daniel Onoriu după scandalul monstru de la Urgențe: „Mi s-a făcut rău de tot! Îmi venea să leșin, să cad pe jos!”

Rebeca Onoriu: «Daniel a făcut o greșeală»

Isabela a decis să divorțeze de Daniel Onoriu după ce pilotul de curse le-a comentat public pe fostele sale iubite. Onoriu a încercat să o împace pe Isabela, însă femeia a fost de neclintit, nici nu mai voia să audă de soțul ei. 

Rebeca Onoriu a fost foarte dezamăgită de comportamentul Isabelei și a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că aceasta nu l-a iubit niciodată. 

«Daniel a făcut o greșeală imensă declarând că Isabela a fost „îngerul meu păzitor”! Vă spun eu cine a fost: mama lui, tatăl lui. Mama lui a stat în post și în rugăciune! În perioada aia altceva nu făcea! Doar spital, biserici, rugăciune. Mama lui Daniel Onoriu nici nu are permis de conducere! Nu era normal să o ducă Isabela la spital? Rugăciunea a contat enorm! Ori Isabela nici nu știa să se roage. Nici acum nu știe.» a mărturisit Rebeca. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net