Imagini de coșmar cu Daniel Onoriu în comă, la Terapie Intensivă! „Am fost cusut în nări!”

Ultima actualizare:

Așa a arătat coșmarul lui Daniel Onoriu! Pilotul a luat decizia să publice, pentru prima dată, imagini greu de privit cu el pe patul de la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, unde a stat în comă timp 55 de zile! „Nu vreau ca nimeni să pățească ca mine!", a declarat Daniel Onoriu, care a vrut, astfel, să tragă un semnal de alarmă pentru cei care se gândesc să recurgă la operația de „gastric sleeve”.

Daniel Onoriu a publicat imaginile cu el în comă, la Terapie Intensivă Sursa: Click !
Daniel Onoriu a publicat imaginile cu el în comă, la Terapie Intensivă Sursa: Click !

Daniel Onoriu nu este nici acum refăcut total, după coșmarul trăit anul trecut, atunci când a agonizat timp de 55 de zile, la Spitalul Floreasca, la Terapie Intensivă, și doar printr-o minune a mai revenit la viață.

Citește și: Isabela, soția lui Daniel Onoriu, declarații scandaloase: „A dus-o acasă, în patul nostru!”

Daniel Onoriu i-a acuzat și apoi i-a trimis în instanță pe medicii de la clinica privată din Turcia, care i-au greșit operația de micșorare a stomacului sau gastric sleeve, în urma căreia i-a fost declanșată o hemoragie internă masivă. Doctorii din România i-au dat zero șanse de supraviețuire lui Onoriu.

„Am fost mort 99.9%, dar Dumnezeu mi-a dat viață!"

Pilotul a decis să publice, în premieră, pe contul său de socializare. imagini cu un mare impact emoțional din perioada când a stat în comă, timp de 55 zile la Spitalul Floreasca, la Terapie Intensivă. Practic, la acel moment, Daniel Onoriu era conectat la aparate și doar acestea îl mai țineau în viață. Practic, pilotul era o legumă. Imaginile de la spital sunt greu de privit.

Asta înseamnă 55 de zile în comă și 4 luni în pat la Terapie Intensivă. Asta înseamnă să fii copil iubit de Dumnezeu și protejat de El însuși. Sunteți milioane de oameni care v-ați rugat la Dumnezeu pentru viața mea. Iar el mi-a dat viață!

Vă mulțumesc, familia mea și tuturor celor care ați donat sânge! Vă mulțumesc că mă iubiți și că v-a păsat de mine... nu am vrut să postez pozele astea, dar le postez pentru că vreau să vă arăt tuturor prin ce chinuri cumplite am trecut din cauza medicului turc, care m-a maltratat!

Am fost cusut în nări ca să-mi țină furtunul, care scotea puroi! Luam nouă antibiotice pe zi, iar unul din ele costa 1000 euro! Am fost mort 99.9%, dar Dumnezeu mi-a dat viață!”, a scris Daniel Onoriu, sub imaginile cu el agonizând pe patul de spital.

Vezi si: Daniel Onoriu și Isabela s-au despărțit: «Nu mă iubește femeia asta!»

În cursul zilei de azi, pilotul a mai făcut un control medical amănunțit. Din păcate, deși s-a trezit din comă printr-o minune, în luna ianuarie anul acesta, nici acum Daniel Onoriu nu-și poate relua antrenamentele ca pilot de curse,acesta nefiind apt din punct de vedere fizic.

Daune de un milion de euro de la clinica din Turcia?

Daniel Onoriu (44 de ani) a văzut moartea cu ochii după o operație de gastric sleeve, suferită anul trecut, pe 24 noiembrie, la o clinică privată din Turcia și soldată cu un malpraxis. Pilotul i-a dat în judecată pe medici turci și a cerut daune semnificative!

„Avocatul m-a sfătuit să nu spun ce sumă! Este mare, a fost malpraxis. Un milion de euro?! Crede-mă că nu știu! Sper, însă, din tot sufletul meu să le ia dreptul de a profesa, ca să nu mai nenorocească și alți oameni!”, a declarat pilotul, pentru Click!

Nu rata nici: Scandal în familia Onoriu! Rebeca Onoriu o face praf pe Isabela! «N-a interesat-o când Daniel a ajuns la spital!»

Pilotul de raliu Daniel Onoriu, nepotul prin alianță al celebrei Gabi Luncă, a stat 55 de zile în comă indusă, la Terapie Intensivă, la Spitalul Foreasca, și doar un miracol a făcut ca el să mai revină la viață, pe 26 ianuarie 2022.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net