Daniel Onoriu, față în față cu Isabela, la Judecătorie! „M-au întrebat de interlopi!”

#Exclusiv Click!

Daniel Onoriu a dat nas în nas cu dragostea vieții lui, Isabela, la Judecătorie! Pilotul de raliu a fost chemat să dea cu subsemnatul în fața judecătorilor de la sectorul 1, după ce a încălcat ordinul de restricție! Click! a aflat ce s-a întâmplat la tribunal!

 Daniel Onoriu, față în față cu Isabela, la Judecătorie. Foto: Click!
Daniel Onoriu, față în față cu Isabela, la Judecătorie. Foto: Click!

Isabela Onoriu a solicitat ordin de restricție împotriva soțului său, pilotul de curse Daniel Onoriu, după ce s-ar fi simțit în primejdie! Ulterior, pilotul ar fi încălcat ordinul de restricție, care prevedea că nu se poate apropia preț de 300 de metri de soția lui. Motiv pentru pentru care, marți, 1 noiembrie, Daniel Onoriu a fost chemat la Judecătoria sectorului 1, împreună cu soția sa, Izabela.

Cei doi au dat nas în nas, iar judecătorii i-au audiat pe rând! Daniel Onoriu susține că este nevinovat și că nu și-ar fi agresat în niciun fel soția.

Cert este că judecătoriii au ridicat întrebări privind amestecul unor interlopi în conflictul dintre cei doi soți aflați în plin divorț!

Au fost interlopi la mijloc în scandal? Daniel Onoriu: „Eu o iubesc pe Isabela și nu i-aș face rău”

Am fost azi la Judecătorie la sectorul 1, pentru ordinul de restricție pe care l-a intentat Izabela, nu pentru divorț. Eu nu l-am încălcat și nu știu de ce s-a ajuns aici!

A fost și ea acolo! Judecătorul a întebat-o o dacă eu sunt interlop și dacă cunosc interlopi și ea zis că nu!

Eu o iubesc pe Isabela și nu i-aș face rău! Nici n-aș avea cum! Eu am stat 55 de zile în comă, am mușchii atrofiați, cum să o lovesc?! Dar, nu aș face eu ca bărbat asta!

Eu am voie s-o contactez telefonic! Habar nu am de unde a apărut asta cu ordinul de restricție! Ea nu are nici o dovadă! E adevărat, însă, că am înjurat-o, dar rău nu i-am făcut!

Eu sunt multilpu campion național în Motorsport. Nu am făcut în viața mea scandal cu nimeni și, întotdeauna, am găsit o cale pașnică, fără certuri! Chiar nu înțeleg de ce am această restricție, dar o accept pentru că nu am de ales.

În două-trei ore, judecătorii vor da verdictul! M-a sunat acum avocatul și mi-a zis că el crede că ordinul de restricție va fi respins!”, a declarat Daniel Onoriu, la ieșirea din sala de judecată, pentru Click!

„Relația cu canadianca a fost o farsă!"

Daniel Onoriu și canadianca, relație de compromis Sursa: Facebook
Daniel Onoriu și canadianca, relație de compromis Sursa: Facebook

După ce a anunțat că divorțează de actuala soție, Daniel Onoriu plânge acum și o vrea înapoi pe Isabela. Pilotul susține că ultimele lui relații, printre care și cea cu canadianca, au fost doar farse care au avut scopul de a-i face în ciudă Izabelei!

Dacă Isabela nu vrea să ne împăcăm, asta e! Mergem mai departe! Eu nu am înșelat-o în șase ani! I-am fost fidel Izabelei! Povestea cu canadianca nu a fost decât o farsă!”, a mai declarat Daniel Onoriu, pentru Click!

55 de zile a stat în comă Daniel Onoriu, nepotul prin alianță al lui Gabi Luncă, după ce medicii din Turcia i-au greșit operația de gastric sleeve. În prezent, pilotul de raliu se judecă cu turcii, după ce a fost pe punctul să-și piardă viața.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub bia khalifa png
cub bia khalifa fulgy png
cub raluca podea png
cub ioana ginghină png
Monica Birladeanub in Taximetristii jpg