Daniel Onoriu a încercat să își pună capăt zilelor? Pilotul ar fi încercat să se spânzure?

Momente dramatice pentru Daniel Onoriu, 44 de ani, aflat în arestul Poliției Capitalei! Conform informațiilor prezentate de Cancan.ro, în seara zilei de luni, 21 noiembrie, Daniel ar fi avut o tentativă de suicid.

E arestat preventiv pentru 30 de zile

Conform sursei citate, Daniel Onoriu ar fi amenințat în mai multe rânduri că se va sinucide în arestul central, atunci când nimeni nu va băga de seamă. Ar fi transmis acest lucru atât familiei cât și autorităților. Nu se cunosc detalii despre gestul propriu-zis, încă. 

Așa cum se întâmplă în asemenea situații, persoanele care reprezintă un risc pentru ele sau pentru cei din jur, sunt transportate la psihiatrie, în acest caz la camera de gardă a Spitalului de Psihiatrie Alexandru Obregia, din sectorul 4 al Capitalei.

Daniel Onoriu a ajuns în spatele gratiilor, după ce a încălcat un ordin de restricție solicitat de Isabela, femeia care i-a fost soție timp de 6 ani. Femeia a solicitat ordinul de protecție după ce a anunțat că divorțează de pilot.

Inițial, Daniel Onoriu a fost cel care a cerut divorțul, motivând că Isabela nu ar mai fi fost o soție bună, de un an de zile. Ulterior însă, pilotul de raliu s-a răzgândit și și-a dorit împăcarea cu Isabela. Aceasta, însă, a mers la Poliție și a solicitat ordin de restricție. Pilotul, aprig din fire, l-a încălcat și așa a ajuns în arest!

„Am fost aproape mort în spital la Terapie Intensivă și după ce am ieșit de acolo nu mai eram eu, așa că i-am cerut divorțul soției mele. După câteva zile, am început să regret, dar nu voiam să mai fiu cu ea! După a făcut plângere la Poliție, iar eu am în clipa asta interdicție de a mă apropia la 300 de metri de ea. Păi de ce? Sunt violator în serie? ”, a fost unul dintre ultimele mesajele postate de pilot pe pagina lui de socializare.

Daniel onoriu a fost internat la Terapie Intensivă, timp de 55 de zile. El fusese supus unei intervenții chirurgicale, în Turcia, pentru micșorarea stomacului, însă medicii de acolo l-au măcelărit, la întoarcerea în țară, Daniel Onoriu suferind o hemoragie masivă. A fost salvat și pus pe picioare de medicii din București, de la Spitalul Floreasca. În tot acel timp a fost vegheat și îngrijit de fosta sa soție, Isabela.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
caine covid carantina china foto twitter jpg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
infidelitate 0 jpeg
shutterstock 414106915 jpg
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
image
image
image
image
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan
masina cu lemne furate din padure jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea