Georgiana Lobonț și soțul ei, nași de botez și de cununie a patra oară!

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au deja o armată de fini! Cei doi au fost nași de cununie și de botez pentru a patra oară, chiar în cea de-a doua zi de Crăciun. Georgiana a anunțat că, în ianuarie, va veni pe lume și cel de-al cincilea fin!

Georgiana Lupău a botezat de Crăciun al patrulea fin Sursa: Instagram
Georgiana Lupău a botezat de Crăciun al patrulea fin Sursa: Instagram

Are doar 28 de ani și o familie de vis! Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au fost nași de cununie și de botez în a doua zi de Crăciun! Este pentru a patra oară când cei doi sunt părinți spirituali și nu au de gând să se oprească aici.

Cântăreața a postat și câteva imagini și filmări emoționante de la slujba de cununie și de botezul din sfânta biserică.

Am botezat și am cununat pentru a 4-a oară. Suntem nașii micuței Taisia și a părinților ei Adela și Adișor din Beiuș, BH. Le dorim tot binele din lume, să fie sănătoși, fericiți și binecuvântați!”, a scris Georgiana Lobonț, pe Instagram, sub imaginile emoționante.

Mai vine încă un fin, în ianuarie!

Familia Georgianei Lobonț se mărește, din ianuarie. Solista a anunțat că una dintre finele sale urmează să mai aducă pe lume încă un copil.

La 28 de ani, Georgiana Lobonț este o femeie împlinită pe toate planurile. Frumoasa Artistă și soțul ei au împreună o fetiță și un băiețel, Irina ( în vârstă de 2 ani) și Edi ( în vârstă de 4 ani). Cântăreața însă își mai dorește încă un copil și a declarat, recent, că ea își soțul ei lucrează intens în acest sens.

Am învățat să fiu mai bună, mai calmă, mai înțeleaptă și mai responsabilă. Nu este ușor, mai apelăm la ajutoare. Este solicitant dar până acum am făcut față la tot. Eu cred că am reușit să depășim ușor acea perioadă în care tânjam după odihnă și eu și Rareș, soțul meu, pentru că ne trezeam noaptea foarte des la copiii. Avem zile în care îi luam cu noi pe la filmări și am văzut că le place în lumina reflectoarelor. M-aș bucura să îmi calce pe urme. Uneori îmi compun piesele stând cu ei. Mă inspiră foarte mult”, a declarat Georgiana, pentru fanatik.ro.

Născută în Gherla, județul Cluj, Georgiana Maria Lobonț și-a făcut debutul în muzica populară în 2005, la emisunea „Tezaur folcloric, difuzată la TVR 1, însă faima avea să vină pentru talentata solistă abia câțiva ani mai târziu. Printre cele mai de succes piesele ale Georgianei se numără „Vin nuntașii după mine”, „Bărgăuanul” și „Jupâneasa”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net