Vlăduța Lupău, probleme serioase după naștere. Artista e disperată!

Multe femei se confruntă, după sarcină, cu căderea excesivă a părului. Această problemă nu a ocolit-o nici pe Vlăduța Lupău. După ce l-a adus pe lume pe Iair, Vlăduța a început să rămână, la propriu, fără păr. Disperată, le-a mărturisit totul fanilor săi din mediul online. 

Mereu deschisă cu urmăritorii ei din social media, Vlăduța Lupău împărtășește cu aceștia nu numai momentele frumoase din viața ei sau reușitele, ci și problemele cu care se confruntă.

Artista, disperată din cauza căderii părului

La 5 luni de la naștere, Vlăduța Lupău experimentează din plin căderea părului. Recent, artista a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care le arată tuturor cât de mult păr pierde după sarcină. Mai mult, Vlăduța susține că este aproape cheală și că se gândește serios să-și tundă podoaba capilară. 

„Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund...Efectiv îmi e frică să mă mai piaptăn, sunt aproape cheală”, a scros Vlăduța Lupău, în dreptul postării pe care a făcut-o pe story. În fotografia distribuită de artistă, aceasta poartă o șapcă neagră, cu un moț de puf, iar în imagine a mai făcut un colaj cu mai multe fotografii în care îi cade părul extrem de rău.

Aceasta nu este, însă, singura problemă cu care se confruntă Vlăduța Lupău. Recent, artista a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce a acuzat dureri dentare insuportabile. La momentul respectiv, le-a cerut ajutorul internauților cu privire la găsirea unei clinici la care să meargă și să-și trateze problemele. 

Vlăduței Lupău îi cade parul
Vlăduței Lupău îi cade parul

„Ia să vedeți un pacient care a ajuns de urgență la o clinică dentară. A fost cea mai recomandată de voi, sper că m-ați trimis pe mâini bune. De dimineață, în loc să stau să-mi văd de treabă, am mers și mi-am făcut o radiografie la dinți.

După am făcut o mică pauză și am venit aici să vedem despre ce este vorba. Mă doare încontinuu partea stângă de aseară, abia închid gura.

Sper să nu fac febră și alte chestii și am venit să văd, plus că mi s-a dezlipit și contenția. Eu am purtat ani la rând o contenție, după ce am avut aparat dentar”, a transmis artista. 

Citește și - Vlăduța Lupău, intervenție estetică la 3 luni după naștere. Schimbarea este vizibilă!

Despre Vlăduța Lupău, puțini sunt cei care știu că, pe la vârsta de 20 de ani, a avut probleme și mai mari cu dinții. Pe atunci, Vlăduța a fost nevoită să poarte aparat dentar, iar astăzi se laudă cu o dantură de invidiat!

Vlăduța Lupău are parte de sprijin din partea soțului

Dacă unii bărbați fug de-a dreptul atunci când vine vorba de resposabilitățile pe care le ai cu un copil mic, Adi Rus, soțul Vlăduței, îi este acesteia cel mai mare ajutor posibil. Adrian Rus o încurajează mereu pe Vlăduța să nu renunțe la proiectele și evenimentele ei, iar în rolul de tătic, se descurcă de minune!

Astfel, așa se face că atunci când Vlăduța Lupău nu este acasă, Adi Rus se ocupă de Iair până în cel mai mic detaliu. Fostul fotbalist de la CFR postează deseori imagini emoționante cu el și fiul său, în timp ce se joacă, ascultă muzică sau fac diverse alte activități. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net