S-a stabilit ierarhia în muzica de petrecere! După ce i-a făcut praf pe Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, Vlăduța Lupău primește o lovitură dură

#Exclusiv Click!

Recent, presupusul divorț dintre Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, a ținut primele pagini ale tabloidelor de pretutindeni. Click! vrea să vă faceți să vedeți și partea plină a paharului pe care celebritățile noastre îl țin pe masă, așa că, de multe ori, două rele chiar fac una bună! Aflați în Maldive într-o super vacanță, Armin Nicoară, Claudia Puican și Georgiana Lobonț nu doar că au stat la soare de dimineață și până seară, dar au și muncit. Pe brânci, se pare, căci cea mai nouă melodie lansată de cei trei a intrat rapid în topul preferințelor românilor. 

Vlăduța Lupău, surclasată de Georgiana Lobonț, după ce a făcut-o praf

Presupusul divorț dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan a ajuns chiar și la urechile Vlăduței Lupău. În fond, se învârt toți în aceeași industrie, așa că nu era deloc greu să se întâmple acest lucru. Toate bune și frumoase, până în punctul în care Vlăduța a făcut câteva declarații dure cu privire la viața amoroasă a Georgianei Lobonț, dar și la situația legată de presupusul divorț dintre ea și Rareș. Cu subînțeles, desigur!

„Am un moment de „of”. De câteva zile, pe Facebook, YouTube, Instagram, TikTok există circ, numai circ ieftin și ăsta prinde, aduce cifre, like-uri, vizualizări. Ăștia suntem, îmi dau seama că ăștia suntem și, nu știu, m-aș bucura să știu că nu doar românii, dar cred că doar noi suntem. Ne place circul, minciuna, hate-ul, intriga, pentru că sunt comentarii de hate care au mii de aprecieri, adică vi se umple inima când vedeți un comentariu răutăcios. Aici nu fac referire la vreun subiect anume, pentru că am văzut… nu știu, de la artiști la oameni de afaceri, la make-up artiști, tot.

M-am gândit să șterg story-ul de mai devreme, dar nu-l șterg și dacă mă enervez îl postez și pe TikTok, pentru că acolo e marea putere a oamenilor, acolo e forța internetului, acolo ar trebui votat și președintele, dacă mă întrebați pe mine, acolo e circul adevărat. Ăștia suntem, niște circari și, din păcate, circul, prosteala aduce bani, faimă, vizualizări”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, bătând apropouri către situația delicată în care se afla Georgiana Lobonț. La scurt timp de la declarațiile făcute de ea, artista a primit o „lovitură”.

Citește și - Armin Nicoară, adevărul despre divorțul Georgianei Lobonț! Celebrul saxofonist tună și fulgeră: „Nu mă bag în familia nașei mele”

Destul de dură, ținând cont de faptul că nu vorbește nici cu Armin Nicoară, din pricina scandalului ce a avut loc în urmă cu 2 ani, dar nici cu Georgiana Lobonț. Cert este că Armin Nicoară, Claudia Puican și Georgiana Lobonț au făcut ravagii în Maldive, iar melodia lansată de ei, numită Sistemul Româncelor, a urcat în topul tendințelor populare de pe Youtube peste melodia Vlăduței Lupău, numită La comanda mea să cânte muzica. Practic, a fost surclasată fix de cei pe care îi critica în urmă cu puțin timp. Ce să zicem, uneori prinde și circul acesta și pune rădăcini puternice și în ceva bun și productiv, iar rezultatele se văd!

Ce spune Armin Nicoară despre melodia momentului

Armin Nicoară se poate considera un bărbat norocos și un artist împlinit. Are alături de el o femeie frumoasă, talentată și se bucură împreună de reușite muzicale la tot pasul. Cererile pentru evenimente curg cu nemiluita și munca lor dă roade la tot pasul. 

Contactat de Click! cu privire la faptul că a urcat în topul tendințelor peste Vlăduța Lupău, Armin Nicoară a declarat că el nu concurează cu nimeni, ci doar cu el însuși. Mai mult, celebrul saxofonist ne-a mărturisit că este cel mai fericit atunci când vede că muzica lui ajunge la inimile oamenilor care îl apreciază.

„Am fost în Maldive, ne-am distrat, dar am și muncit. Îmi crește inima când văd că oamenii ne iubesc muzica, asta înseamnă că munca noastră nu este în zadar. Eu nu concurez cu nimeni, sincer nici nu am văzut pe ce loc ne clasăm pe Youtube, la tendințe populare. Concurez doar cu mine și sunt mulțumit de ceea ce fac, îmi place mereu să-mi depășesc limitele și să fiu cel mai bun.

Pentru toți oamenii care mă iubesc, care mă apreciază. Am lângă mine două voci superbe - soția mea frumoasă, Claudia Puican și Georgiana Lobonț, nașa mea. Împreună facem muzică din suflet, pentru sufletele oamenilor. Ne bucurăm enorm că noua melodie este pe placul tuturor și promitem surprize și mai mari!” a declarat Armin Nicoară, în exclusivitate pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net