Armin Nicoară, adevărul despre divorțul Georgianei Lobonț! Celebrul saxofonist tună și fulgeră: „Nu mă bag în familia nașei mele”

#Exclusiv Click!

Toată viața lui, Armin Nicoară a fost un bărbat extrem de glumeț, pus mereu pe șotii, dar se pare că glumele pe care le-a avut cu Georgiana Lobonț au iscat scântei și i-au făcut pe oameni să se gândească la faptul că între ei ar putea fi ceva mai mult decât o relație de prietenie sau o relație nașă-fin.

Acum, odată cu vestea că Georgiana divorțează de soțul ei, Rareș Ciciovan, toate oalele s-au spart în capul lui Armin Nicoară. Cum? Ei bine, artistul a fost acuzat că el este, de fapt, mărul discordiei din căsnicia Georgianei Lobonț și că din cauza lui divorțează cântăreața.

Sătul până peste cap de lucrurile apărute peste tot, care îl incriminează direct și sătul și de situația în care glumele banale și amuzante dintre ei au devenit un subiect atât de controversat, Armin Nicoară s-a filmat pentru Click! direct din Maldive, de pe plajă, în timp ce Claudia Puican cânta de zor la piscină.

Artistul ne-a mărturisit, în exclusivitate, că firea lui mai glumeață l-a adus în situația de față, însă că nu are niciun fel de implicare în certurile și mai ales în despărțirea Georgianei Lobonț de soțul ei, care s-a produs fix în Maldive, în vacanța pe care cu toții o credeau de neuitat. 

Citește și - S-au pozat fericiți în Maldive și apoi s-a anunțat divorțul! Georgiana Lobonț și soțul ei, prima despărțire a anului 2023

Armin Nicoară reacționează, după ce a fost acuzat că a distrus căsnicia Georgianei Lobonț

Mai mult, Armin Nicoară ne-a spus că își iubește soția extrem de mult și că indiferent de glumele pe care le face fie acasă, fie în spațiul public, acest lucru nu se va schimba niciodată și Claudia va rămâne singura lui iubire. 

Îndrăgitul saxofonist a punctat faptul că nu se bagă în familia Georgianei Lobonț și speră ca ea și Rareș să-și rezolve problemele pe care le au.

„Tocmai am văzut ce s-a întâmplat în presă. Am văzut toate știrile, dar m-au deranjat foarte tare comentariile, pentru că toată lumea a spus că eu mă bag în familia Georgianei, în familia nașei mele.

Eu nu m-am băgat în familia nimănui! E nașa mea și o iubesc, la fel și pe nașul meu, Rareș. Am văzut declarațiile lui. Nu mă bag în familia nimănui, fiecare își rezolvă problemele în familia lui, așa cum știe, așa cum poate. Eu am o soție, pe Claudia, pe care o iubesc foarte mult.

Chiar dacă eu sunt o fire mai glumeață, dar vă spun...Sunt foarte iubitor, o respect foarte mult pe Claudia, e nevasta mea, care o să-mi dăruiască și un copil în următorul timp. Chiar acum ea cântă undeva aici și, da...Fiecare să-și rezolve problemele în familie, așa cum știe, așa cum poate. Eu pe Georgiana, astăzi, n-am văzut-o pe plajă. Poate a dorit să se relaxeze în cameră, e foarte obosită. Se odihnește, pentru că ea a avut foarte multe evenimente în ultimul timp.

Poate de aceea n-a fost pe plajă. Vedem, sperăm să fie totul bine și să auzim numai de bine pentru că ei doi se iubesc, Georgiana și Rareș. În orice relație mai există certuri. Ne vom întoarce din Maldive cu melodii noi, tocmai ce am filmat ieri cu Georgiana o super-piesă și sperăm să fie un proiect frumos”, a spus Armin Nicoară, într-un video filmat exclusiv pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net