Vladuța Lupău, probleme grave de sănătate. A ajuns la Urgențe, cu pneumonie: „Febră 39 și puroi în gât”

Ultima actualizare:

Problemele de sănătate i-au stricat planurile, la final de an, Vlăduței Lupău, 31 de ani. Este o perioadă încărcată pentru mulți artiști, care încearcă să obțină cât mai multe contracte, cu ocazia sătrbătorilor.

Ei bine, Vlăduța Lupău trebuie să pună pauză, pentru a se pune pe picioare, după ce a contactat o viroză de sezon și s-a ales cu febră de 39 de grade, infecție în gât și început de pneumonie. Artista este internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, de unde a și transmis, de altfel, faptul că nu va onora un concert programat să aibă loc la Chișinău.

O țin cu febră 39 și puroi în gât de câteva zile. Credeam că-s voiniă și îmi trece. M-am înșelat. Între timp, am făcut și început de pneumonie. Sper să îmi revin repede cu tratamentul primit azi, când am decis să merg la spital”, a transmis Văduța Lupău prin contul ei de socializare.

Vlăduța Lupău a născut în vara acestui an, așa că mulți dintre prietenii ei virtuali au fost îngrijorați că cel mic ar putea contacta viroza care îi dă bătăi de cap artistei. „Nu stau lângă Iair, doar la depărtare și îmi pun două măști. Aveți grijă de voi, că e o viroză puternică, cu roșu în gât”, a mai precizat Vlăduța Lupău.

De altfel, la câteva luni după ce a născut, Vlăduța Lupău s-a confruntat cu probleme de sănătate. Artista a observat că a început să îi cadă părul și anumite probleme stomatologice s-au agravat, ea ajungând de urgență la dentist. 

„Ia să vedeți un pacient care a ajuns de urgență la o clinică dentară. A fost cea mai recomandată de voi, sper că m-ați trimis pe mâini bune. De dimineață, în loc să stau să-mi văd de treabă, am mers și mi-am făcut o radiografie la dinți.

După am făcut o mică pauză și am venit aici să vedem despre ce este vorba. Mă doare încontinuu partea stângă de aseară, abia închid gura.

Sper să nu fac febră și alte chestii și am venit să văd, plus că mi s-a dezlipit și contenția. Eu am purtat ani la rând o contenție, după ce am avut aparat dentar”, a transmis artista, pe contul de socializare, la începutul lunii decembrie.

Artista îl are alături, mereu, în situații grele, pe soțul ei, Adi Rus, fost fotbalist al echipei de club CFR. În Republica Moldova, Vlăduța Lupău urma să urce pe scena festivalului „Noroc Fest”, mai precis evenimentul care, anterior, se numea „Potcoava de Aur”. Este vorba de o serie de concerte foarte așteptate, fiind o combinație de muzică folclorică și muzică pop.

Vlăduța Lupău, deja, nu mai apare în lista artiștilor care urmează să concerteze vineri, 16 decembrie, începând cu ora 19.00, în sala Palatului Național „Nicolae Sulac”, din Chișinău. Ea ar fi trebuit să apară împreună cu renumita formație basarabeană, Orchestra Fraților Advahov. Printre artiștii care au confirmat prezența se numără Carla's Dreams, Andra, Akord, Natalia Barbu, Sunstroke Project, Aliona Moon și mulți alți artiști.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net