A murit Viorel Stegaru? Vulpița rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat cu fostul său partener de viață

Veronica Stegaru, cunoscută mai bine ca Vulpița, și Viorel Stegaru au devenit „celebri” în mediul online după aparițiile lor pe micile ecrane. În urmă cu mai bine de patru luni, a devenit mamă pentru a treia oară, dar bărbatul i-ar fi întors spatele, pe motiv că bebelușul nu este al lui, Vulpița refăcându-și viața cu un alt bărbat, Cătălin. Ulterior, au apărut zvonuri că Viorel a murit. Ce are de spus „vedeta” de la Acess Direct despre mezinul familiei, dar și despre decesul fostului ei partener de viață.

Ce a spus Vulpița despre cel de-al treilea copil și moartea lui Viorel / Foto: Arhiva Click!
Ce a spus Vulpița despre cel de-al treilea copil și moartea lui Viorel / Foto: Arhiva Click!

În luna iulie a acestui an, Veronica Stegaru a născut pentru a treia oară, însă, Viorel a abandonat-o în spital și nu a recunoscut copilul, pe motiv că bebelușul nu este al lui. Astfel, Vulpița a decis din luna septembrie să își aline durerea în brațele altui bărbat, Cătălin, cu care s-a și mutat în aceeași casă și cu care se laudă pe rețelele de socializare.

A decedat Viorel?

„Vedeta” este mai activă acum în mediul online și face chiar live-uri, astfel că, „fanii” au ținut să o întrebe despre băiețelul ei, dar și despre așa-zisa moarte a lui Viorel. Așadar, la întrebarea adresată de către un internaut în timpul unui live pe TikTok despre cel de-al treilea copil, Ștefan, Vulpița a dat de înțeles că bebelușul nu este la ea și că îl crește altcineva: „Bebele nu e la mine”, a zis aceasta.

Cât despre decesul a încă soțului ei, Viorel, care s-a zvonit că s-ar fi stins din viață în urma unor probleme de sănătate, și chiar au ajuns virale câteva imagini despre o presupusă înmormântare, ea alimentând, la rândul său, zvonurile, declarând că tatăl copiilor săi nu se simt bine și că de copii s-ar ocupa mama acestuia, Veronica a ținut să spună adevărul.

Din ce știe ea, bărbatul este mai bine și nici vorba de un așa-zis deces. Viorel este la Blăgești, cu părinții lui, și are grijă de cei trei copii ai lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net