Viorel, atac dur la adresa Vulpiței: „Să-ți fie rușine! Mai și minți că vorbești cu copiii”

Viorel Stegaru rupe tăcerea pentru prima dată după ce fosta parteneră de viață a părăsit căminul și a început un nou capitol în brațele iubitului ei, Cătălin, un bărbat cu mult mai mare decât ea. În grija lui Viorel au rămas cei doi copii pe care-i au împreună, iar de ultimul băiețel pe care Veronica l-a născut se ocupă statul, căci ea nici măcar nu știe cu certitudine cine-i tatăl lui. 

Viorel și Veronica Stegaru / foto: Captură TV
Viorel și Veronica Stegaru / foto: Captură TV

Recent, Viorel Stegaru a postat în social media un mesaj de-a dreptul tulburător, prin care lansează o serie de acuzații la adresa Vulpiței. De când a plecat de acasă și a rupt orice legătură cu familia ei, nici pe copii nu i-a mai căutat și nu a încercat să se apropie de ei, așa cum afirmă chiar tatăl lor. 

Viorel Stegaru, acuzații la adresa Veronicăi 

Dacă în trecut Viorel și Vulpița erau protagoniștii unui show de zile mari la Acces Direct, celebritatea lor s-a sfârșit odată cu revenirea în Blăgești. Veronica a dat naștere unui băiat, pe care l-a crescut împreună cu Viorel. Lucrurile au început să nu mai funcționeze atât de bine din momentul în care ea a rămas însărcinată pentru a treia oară și a adus pe lume un alt băiețel pe care soțul nu a dorit să-l recunoască, având dubii în această privință. 

Ea a părăsit căminul conjugal și în prezent locuiește în casa iubitului ei, Cătălin, unde a plecat fără a se mai uita la copiii pe care i-a lăsat în urmă.

Bărbatul a atacat-o dur pe încă soția sa, care nu s-a prezentat astăzi la procesul de divorț pe care îl aveau stabilit. Viorel a avut grijă să o demaște și să amintească lumii faptul că ea minte cu privire la faptul că se interesează de soarta copiilor ei, pe care nu i-a mai căutat de când a plecat. De asemenea, el i-a bătut obrazul pentru toate acțiunile sale. 

„Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii, și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, a fost mesajul transmis de Viorel Stegaru, în social media. 

Mesajul transmis de Viorel soției sale / foto: Social media
Mesajul transmis de Viorel soției sale / foto: Social media

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net