Culiță Sterp a fost atacat de un leu! Cum a fost posibil: „Îmi plac senzațiile tari”

Momente de panică maximă pentru Culiță Sterp. Neînfricatul artist a fost atacat de un leu pe care l-a crezut inofensiv, în timp ce a făcut imprudența de a se hârjoni cu el. Cu ce semne a rămas artistul după întâlnirea cu animalul feroce?!

Cântărețul de manele Culiță Sterp a tras o sperietură soră cu moartea, zilele trecute, când s-a trezit că este atacat de un leu feroce. 

Fire aventurieră, artistul care nu prea își pierde cumpătul cu una cu două, a ajuns recent în împrejurimile unei ferme din Republica Moldova.

Pe un câmp, artistul a dat nas în nas cu mai mulți lei și o panteră, exact ca-n junglă, și a făcut imprudența să înceapă să-i mângâie și sa se hârjonească cu aceștia, crezând că sunt sedați sau dresați. 

Culiță Sterp s-a jucat cu leii și a pățit-o! „Îmi plac senzațiile tari”

Nu mică i-a fost mirarea atunci când s-a trezit atacat de unul dintre animalele feroce, care i-a tras o zgârietură zdravănă  în zona piciorului. Culiță a postat imediat pe Instagram și o imagine cu rana sângerândă, pe care a suferit-o în ușoara altercație cu leul. 

Îmi plac senzațiile tari”, a scris artistul după întâlnirea cu leii și cu o panteră neagră, pe pagina lui de socializare.

Fanii s-au panicat și ei atunci când au văzut imaginile cu animalele sălbatice. Unii au considerat că manelistul a făcut un gest extrem de curajos, alții au fost de părere că solistul a fost puțin inconștient, nerealizând pericolul imens la care s-a expus, atunci când a decis să se joace cu animalele sălbatice. 

„Ce curaj ai avut Culiță!/ Asta înseamnă să ai sânge”

„Niciodată nu poți să ai încredere într-un animal sălbatic oricât ar fi de domesticit!”

„ Nu m-aș apropia pentru nimic în lume”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Conform comentariilor postate de fani, se pare că animalele sălbatice în cauză ar fi ajuns în Republica Moldova, în urma izbucnirii războiului dintre Ucraina și Rusia.

„Aceste animăluţe, din câte ştiu, au ajuns pe teritoriul Republicii Moldova după războiul din Ucraina, iar acest om a avut grijă de ele”, a scris un alt internaut.

image

Sterp are și geacă din piele de șarpe 

Culiță Sterp (31 de nu) este cunoscut ca fiind un artist extravagant și un mare iubitor de animale sălbatice. Artistul s a laudat deunăzi pe rețelele de socializare cu jacheta lui confecționată din piele de șarpe, care l-a costat bani grei. 

Culiță și-a atenționat fiul, pe micuțul Milan, chiar pe filmarea postată în mediul on-line să nu mai tragă de prețiosul obiect vestimentar, la care ține ca la ochii din cap.

„Nu mai trage, tati, așa de ea că e din piele din șarpe și e grav dacă o stricăm”, i-a spus artistul fiului său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net