Celebrul cântăreț, jefuit de toți banii! Hoții i-au spart mașina și i-au dat o pagubă de peste 10.000 de euro: „Avem o problemă...”

Celebrul cântăreț, jefuit de toți banii! Hoții i-au spart mașina și i-au dat o pagubă de peste 10.000 de euro! Vorbim despre Culiță Sterp și membrii formației sale care au fost implicați într-un incident neplăcut în Italia, unde au fost victime ale unor hoți. Evenimentul a avut loc în Torino, cu puțin timp înainte de un concert programat, adăugând încă un ghinion la lista lor de probleme întâmpinate în călătoria lor în străinătate.

Celebrul cântăreț, jefuit de toți banii!
Celebrul cântăreț, jefuit de toți banii!

Celebrul cântăreț, jefuit de toți banii!

Conform relatărilor lui Culiță Sterp, mașina folosită de trupă pentru a merge la evenimente a fost vandalizată de hoți. Aceștia au sustras două microfoane în valoare de cinci mii de euro și două bagaje cu haine. Cu toate acestea, artistul menționează că situația ar fi putut fi mult mai gravă, având în vedere circumstanțele. În ciuda pierderii materiale, artistul a fost recunoscător că situația nu s-a înrăutățit și că hoții nu au furat mai mult decât atât.

„Avem o problemă. Ni s-a spart mașina în Italia, este mașina cu care băieții merg la cântat, este mașina cu care merge formația. Ei doar ce au ajuns acolo în Torino, mai exact (…) Li s-a spart geamul, li s-au furat două microfoane în valoare de 5.000 de euro și două bagaje cu haine. Nu au putut să ia mai mult, nu știu ce s-a întâmplat (…) Putea să fie mult mai rău. Vorba aceea… în tot răul este și un bine, dar cum am zis, au luat doar două microfoane!, a povestit Culiță Sterp într-un clip video pe TikTok.

În ciuda acestui incident nefericit, Sterp a reușit să obțină niște microfoane și și-a asigurat fanii că spectacolele programate în Verona și Padova vor continua conform planului. Astfel, artistul a confirmat că toate problemele au fost rezolvate rapid, pregătindu-se pentru următoarele concerte, chiar dacă nu a reușit să își recupereze microfoanele scumpe. 

„Eu nu sunt rău de pagubă. Chestia este că nu avem acum la ce să cântăm. Noi plecăm în seara asta la Torino (…) Mâine seară cântăm la Verona, iar poimâine suntem la Padova, tot așa la o petrecere și chestia este că nu avem la ce să cântăm, asta este problema. Eu fac acum acest video în speranța că cei care ne-au luat microfoanele, poate sunt români”, a mai transmis Culiță Sterp.

Am rezolvat toate problemele, am făcut rost și de microfoane, nu vă faceți griji, este totul ok (…) Nu vă faceți griji, că am înțeles că au fost niște probleme (…) Am făcut rost de microfoane, nu le-am recuperat pe ale noastre, dar este totul ok”, a spus Culiță Sterp, într-un alt videoclip postat pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net