Cum se simte Culiță Sterp la trei luni după implantul de păr. „E ereditar...”

Chelia este o problemă care dă bătăi de cap domnilor. Nu ține cont de vârstă dacă este să ne luăm după statisticile efectuate de către specialiști, și este infleunțată de mai mulți factori, însă cei genetici sunt decisivi. Și Culiță Sterp s-a confruntat cu o astfel de problemă și iată că s-a adresat imediat specialiștilor.

Culiță Sterp, înainte și după operație. foto: arhiva personala
Culiță Sterp, înainte și după operație. foto: arhiva personala

După trei luni de la implantul de păr realizat la o clinică din Cluj, Culiță Sterp (31 de ani) se declară mulțumit. Deși rezultatul final după o astfel de procedură destinată bărbaților se conturează la un an de zile, artistul spune că a respectat protocolul medical și vede deja îmbunătățirile intervenției care are un preț de pornire 3.000 de euro. 

Culiță Sterp a făcut al doilea implant de păr

În noiembrie 2023, artistul s-a operat pentru a doua oară la medicul Mihai Motora care i-a plantat în zona creștetului în jur de 5.000 de fire de păr. Prima dată s-a operat la același medic în octombrie 2020 și a fost foarte mulțumit, însă chelia a migrat fiindu-i necesară o altă intervenție.

”Sunt foarte mulțumit de cum lucrează doctorul Motora și am mers și de data aceasta pe mâna lui. În zona în care am făcut implantul părul este intact, însă pentru că e o chestiune ereditară, părul a picat din alte zone și a trebuit să apelez din nou la un implant de păr”, a spus la vremea respectivă celebrul cântăreț.

Culiță s-a operat pentru a doua oară la medicul Mihai Motora. foto: arhiva personala
Culiță s-a operat pentru a doua oară la medicul Mihai Motora. foto: arhiva personala

Au trecut mai bine de trei luni de la intervenție și iată că rezultatul se vede deja. Părul din zona transplantată se conturează ușor, iar până la finele anului va vedea cu adevărat rolul acestei intervenții.

Daniel Nițoiu pare mai tânăr cu 10 ani de când „și-a pus păr”

Daniel Nițoiu, prezentatorul Pro Tv, a serbat un an luna aceasta de când și-a făcut și el implant de păr și spune că a întinerit după ce și-a pus păr. Prezentatorul s-a operat în februarie 2023 la același medic din Cluj și e fericit că ”are păr și își poate face freza”. El a apelat pentru prima dată la acest tip de intervenție estetică și se declară bucuros că a făcut-o.

”Cei care mă iubesc spun că îmi stătea bine și chel. Dar uitându-mă la pozele astea, nici nu-mi vine să cred că anul trecut pe vremea asta arătam așa. Să-ți dea Dumnezeu sănătate, dr. Motora”, a scris Daniel  Nițoiu pe Instagram.

Pozele sunt extrem de grăitoare în cazul vedetei de la Pro Tv. Dacă în februarie 2023 avea o chelie destul de avansată, acum jurnalistul pare să fi dat ceasul cu cel puțin zece ani în urmă pentru că arată mult mai tânăr. Colegii de breaslă l-au complimentat pe simpaticul și șarmantul om de televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net