Mihai Trăistariu, secretul pentru bucle rebele! Artistul a dezvăluit cum își menține părul după implant

Mihai Trăistariu a dezvăluit secretul pentru bucle rebele! Artistul are 47 însă reușește cumva și nu își arată vârsta, probabil și datorită energiei debordante pe care o are. Pe lângă asta, cântărețul știe să se menține, are grijă la alimentație, dar și la aspectul său, așa că freza este unul dintre elementele cheie în stilul său personal. După ce și-a făcut operația de implant de păr, artistul de bucură de o coamă de păr creață și blondă pe care o îngrijește cu ajutorul unui secret inedit!

Mihai Trăistariu, secretul pentru bucle rebele
Mihai Trăistariu, secretul pentru bucle rebele

Mihai Trăistariu, secretul pentru bucle rebele

Artistul a dezvăluit pe rețelele de socializare cum își menține buclele. Metoda este cel puțin inedită și este un secret pe care l-a descoperit și el recent, dar care aparent își face bine treaba.

„Io'-te ce crețuleală pe mine în seara asta! După o baie cu sare... nu-mi usuc părul. Îl las să se usuce fără să-l șterg cu prosopul. Am prins secretul ăsta de câteva luni. În felul ăsta rămâne super creț, așa cum îl am de când am ieșit de pe poarta ... mamei. Nu știu dacă fac bine că las sarea aia pe cap ... dar simt că nu-mi dăunează cu nimic. Hai că-începe să prindă contur noua frizură !

S-ar putea să nu-l mai prind în coadă, așa cum aveam de gând. Cred că o să-l las pur și simplu... pe spate. Că doar n-am făcut implant de păr degeaba! Oricum, n-am avut niciodată părul așa de lung și creț. Nu rezistam și-l tăiam mereu. E prima dată când reușesc să fac abstracție că-mi stă ca naiba pe timpul zilei și rezist eroic să-l las în plata lui și să nu-l mai tund scurt. Pân' la urmă ... poa' să fie un nou look, nu-i așa ? Pe care nu l-am mai avut niciodată. 

Beeey... mi se pare mie sau am nasul mai mare după baie?! Ce naiba s-a lungit și s-a borcănat așa?! Îmbătrânesc sau ce pisicii mei?!”, a spus Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare.

Cum spuneam, Mihai Trăistariu are grijă și la alimentație. Pe lângă faptul că a făcut și sport alături de un antrenor, artistul este atent la dieta sa.

„Acum am mâncat o supă de dovleac și niște ghimbir cu un fel de fresh. Nu e așa de greu, ai fasole, de toate, legume și fructe, nu e greu, trebuie să suplinești vitamina B12, care era în carne și D. Proteine ai în plante. Eu am mai fost vegetarian și mâncam iaurt, lapte și ou, acum vreau să le scot și pe astea, să văd cum e.

Am văzut studii, ieri când am scris pe Facebook mi-a scris Kamara că îmi dă sfaturi, că e de 5 ani, mai sunt vedete. E un pic mai sănătos, unii spun, alții mă ceartă, mi-a scris un nutriționist că greșesc.”, a declarat Mihai Trăistariu, la Spectacola.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net