Cum vor arăta garsonierele de lux ale lui Mihai Trăistariu din Mamaia Nord? „În primăvară abia le mobilez”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu își extinde afacerile cu imobiliare de la malul mării. Artistul a făcut împrumut bancar pentru a cumpăra patru garsoniere de lux, într-un complex de cinci stele, situat în Mamaia Nord. La primăvară se apucă de mobilat, iar în vara viitoare va primi primii turiști. 

A vrut să-și facă hotel la Năvodari, dar până la urmă se oprește tot la.. garsoniere. Mihai Traistariu a anunțat, chiar înainte de ziua lui (n.r. pe 16 decembrie) că și-a făcut un cadou pe măsură: a bătut palma cu niște investitori de la malul mării și va achiziționa, prin intermediul unui împrumut bancar, patru garsoniere de data aceasta de lux la malul mării. 

Artistul mai deține alte șase garsoniere într-un bloc din Năvodari, care l-au ajutat să treacă cu bine de pandemie, câștigând bani frumoși din închirierea lor.

Cele patru noi garsoniere sunt situate în corpul cu numărul patru al unui complex de lux, de cinci stele, care se construiește în prezent chiar pe malul mării, în Mamaia Nord

Mihai Trăistariu (44 de ani) este foarte încântat de noile achiziții, pentru care a solicitat un împrumut la bancă, prin firma lui, în valoare de 300. 000 de euro. 

Mihai Trăistariu: „Garsonierele noi vor avea vedere la mare, cu încălzire în pardoseală, sunt de lux!”

„Am fost zilele trecute și am văzut într-un complex mare de cinci stele, din Mamaia Nord, niște garsoniere, apartamente…Oricum, de două luni eu pândeam să-mi iau un teren ca să-mi fac o pensiune, un hotel, ceva. 

Dar, iată că am găsit varianta să cumpăr niște garsoniere noi, trei sau patru vor fi, acum să vedem cu banca, cei de acolo hotărăsc pentru că sunt luate pe firmă. O să fac împrumut la bancă pentru ele!”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Deocamdată, la complexul de la malul mării încă se lucrează, însă artistul speră ca, vara viitoare, primii turiști să fie cazați în garsonierele lui de lux. 

„Garsonierele acestea vor fi de lux, pentru că sunt oameni care vroiau și așa ceva. La celelalte garsoniere, mă tot întreabau dacă sunt cu vedere la mare, dacă au nu știu ce facilitați…

Aici e lux, au piscine, spa, săli de conferințe, au 10 magazine, farmacie și sală de spectacol la parterul complexului. Toate garsonierele vor avea vedere la mare, cu încălzire in pardoseală, sunt chiar de lux. 

Garsonierele sunt situate în corpul patru. Complexul are șapte corpuri, acum e în construcție. În primăvară încep să cumpăr mobila, iar în iunie sper să fie gata ca să  le dau în folosință”, a mai precizat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Click!

Click! spune

Mihai Trăistariu a vândut un teren moștenit din familie la Năvodari, pentru a demara afacerea cu garsoniere de închiriat de la malul mării. 

Cele șase apartamente din Năvodari, au fost salvarea lui Trăistariu pe timp de pandemie.

Artistul a avut, inițial, șapte apartamente, însă unul l-a vândut ulterior. Anul acesta, în plin sezon, în luna august, costul unei garsoniere a ajuns și la 450 de ron pe noapte.

Artistul nu mai avea vedere la mare la garsonierele din Năvodari, de anul trecut, de când în fața blocului a fost ridicat un alt hotel, care i-a furat priveliștea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net