Trăistariu, păgubit de sume colosale. Turiștii și-au bătut joc de garsonierele artistului de pe litoral. Imagini dezolante

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După ei, prăpădul! Aceasta a fost deviza turiștilor care i-au călcat pragul, vara aceasta, lui Mihai Trăistariu, la garsonierele pe care le deține în Mamaia Nord. Solistul a tras linie la sfârșit de sezon estival și a văzut că e bun de plată, după ce turiștii cazați la el în garsoniere au făcut dezastru. Canapele distruse, băi devastate și bucătării lăsate într-o mizerie de nedescris!

Mihai Trăistariu (43 de ani) a făcut bani frumoși, vara asta, de pe urma celor șase garsoniere pe care le dieține în Năvodari-Mamaia Nord. Grosul a ieșit în lunile iulie și august, când prețul unui apartament pe noapte a sărit de 400 de lei.

Chiar și așa, solistul spune că afacerea lui înregistrează pagube importante și asta pentru că turiștii au făcut prăpăd, anul acesta, în camerele unde au fost cazați. Mai mult de o treime din veniturile obținute, spune el, se duce pe reparații,

Mihai Trăistariu: „Mi-au găurit canapeaua cu țigara, în bătaie de joc”

Canapele rupte, arse cu țigara, băi devastate și bucătării lăsate într-o mizerie de nedescris! Mihai Trăstariu ne-a pus la dispoziție imaginile uluitoare cu dezastrul lăsat de turiști, în garsonierele lui din Mamaia Nord.

Vara asta mi-au rupt trei canapele! O bagă repede la loc, că e extensibilă, când pleacă, ca să nu o văd eu. Vin alți turiști, trag canapeaua și găsesc ditamai gaura în ea!

O mămică, de exemplu, și-a cazat copiii fără să mă anunțe, ea mi-a făcut plata, mi-a virat toți banii. A trimis vreo 5 tineri de 16 ani. Nu spun ce stricăciuni au făcut, cum mi-au găurit canapeaua cu țigara, în bătaie de joc, au făcut trei găuri în canapea cu țigara.

Au rupt canapeaua, i-am dat filmul maică-sii, și s-a luat femeia cu mâinile de păr când a văzut ce au putut să facă copiii ei.”

„Când aud de reparații, îmi pun mâinile în cap!”

Nimeni nu mă crede că eu o treime din bani îi dau numai pe reparații. Și așa mă costă o grămadă impozitul pe venit, gazul, lumina, apa, întreținerea, ce am pe acolo, gunoi, Internet, camerista, administratorul. Toate astea costă o avere și când mai vine și de reparat, îmi pun mâinile în cap.

Au lăsat și aerul condiționat pornit toată ziua și m-am supărat pe ei, că să fie rece în cameră când vin de la plajă”.

„Vreau să-mi fac hotel, să scap de garsoniere!”

Totul la mine e o gaură, dar merg înainte! Eu nu le-am cerut niciodată nici un leu turiștilor ăstora! Mi-au rupt canapele, mi-au spart pahare, veselă, au rupt para de la duș, încuietoarea la dulap. Nu le-am zis niciodată nimic, le-am dat filmulețe măcar să se simtă, ca la anul să nu mai vină. O să fac un hotel și atunci o să vând garsonierele că e greu.

Aici nu am recepție, la hotel e recepție. Ei aici nu au o responsabilitate, jumătate dintre ei nici nu se întâlnesc cu mine. La mine nu ai cheie, am pus bare electronice. Bagă codul, intră, ies din apartament, eliberează, dau doar mesaj când vin și când pleacă!

Și atunci își fac de cap. La hotel e altceva, predai cu listă tot ce ai primit. Îmi fac un hotel mai mic, cu receptție, administrator, acolo sunt controlați la plecare, nu poți să lași ca aici în ultimul hal”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate, pentru Click!

Click! spune

Mihai Trăistariu a vândut un teren moștenit din familie la Năvodari și și-a facut o afacere cu garsoniere de închiriat la malul mării. Cele șase apartamente de la malul mării au fost salvarea lui Trăistariu pe timpul pandemie.

Artistul a avut, inițial, șapte apartamente, însă unul l-a vândut. În plin sezon, în luna august, o garsonieră a ajuns la 400 de ron pe noapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net