Scumpete mare la hotelurile vedetelor de pe Litoral! Cât costă o cameră în clădirile deținute de Simona Halep, Mihai Trăistariu, Andreea Bănică și Cristi Borcea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anul acesta este scumpete mare pe Litoralul românesc! Artiștii și-au aliniat prețurile cu concurența la hotelurile pe care și le-au construit pe Litoral. Fac bani frumoși și nu se plâng deloc de turiști, chiar dacă au mărit semnificativ tarifele la cazare.

La apartamentele lui Mihai Trăistariu e mai scump ca anul trecut! „Am mărit tarifele”

Mihai Trăistariu (43 de ani) deține nu mai puțin de șase garsoniere, pe care le închiriază în regim hotelier, într-un imobil situat în stațiunea Năvodari, foarte aproape de malul mării.

Apartamentele, decorate fie clasic, fie modern, sunt dotate cu toate facilitățile de care oaspeții au nevoie.

Garsonierele l-au ținut în viață pe artist pe perioada pandemie, atunci când solistul n-a mai avut deloc concerte. Trăistariu are prețuri bunicele, însă anul acesta a mărit și el tarifele.

În lunile iulie și august prețurile la garsoniere sunt mai piperate, clienții trebuind să schite 350 de lei pe noapte. În luna septembrie, prețul scade la 250 lei.

Trăistariu: „Vreau să-mi fac și hotel la Tuzla!”

Cererea e foarte mare, chiar dacă am mărit tariful. Nu am mărit mult. E cu un milion așa pe noapte mai mult, dar tot am plin, nu mă plâng deloc. Nu mai e nimic liber în iulie, de exemplu, mai am doar două zile neocupate. Eu din garsoniere adun cam 30 000 de euro pe vara, așa câștigurile mele”, ne-a spus solistul.

Cântărețul tinde la mai mult și vrea să-și facă a propriul hotel pe malul mării.

„Vreau să-mi fac și un hotel. Am fost și m-am uitat după un teren în Tuzla, am auzit să e zonă bună și m-am dus să văd ce se întâmplă pe acolo. Deocamdată e cam, gol, dar, cine știe cum se dezvoltă zona în viitorul apropiat. Așa era și în Mamaia Nord și ce amploare a luat în ultimii ani!”, ne-a mai spus artistul.

Hotelul Andreei Bănică e situat pe faleza de la Eforie Nord Sursa: Click!
Hotelul Andreei Bănică e situat pe faleza de la Eforie Nord Sursa: Click!

Prețuri pieperate la hotelul de 4 stele al Andreei Bănică de la Eforie

Andreea Bănică (45 de ani) și-a construit și ea un hotel de patru stele în Eforie Nord, de care este foarte mândră.

Hotelul este situat la malul mării, cu plaja Debarcader și plaja Eforie Nord în apropiere, și este dispus pe trei nivele ce găzduiesc doar apartamente, iar parterul e destinat unui spațiu comercial.

Costul unui studio cu vedere la grădină este 768 lei pe noapte, iar pentru un studio cu vedere la mare trebuie să plătiți 886 lei. Aprtamentul cu balcon costă 1181 lei pe noapte. Tarifele nu includ și micul dejun.

Simona Halep deține un hotel de patru stele în Mamaia Nord Sursa: Facebook
Simona Halep deține un hotel de patru stele în Mamaia Nord Sursa: Facebook

La Simona Halep, mai scump ca la Monte Carlo?

Tenismena Simona Halep (31 de ani) a deschis în urmă cu doi ani, în 2021, pe Litoral, un hotel de patru stele. Acesta este situat în partea de Nord a stațiunii Mamaia.

Complexul turistic are 20 de camere, iar investiția sportivei s-a ridicat la 1,5 milioane de euro. Apartamentele sunt formate dintr-un living, un dormitor, o baie și bucătărie. Incluzând și balconul, aceste apartamente ajung la o suprafață de 60 de metri pătrați.

De asemenea, este bine de știut că hotelul sportivei românce se află la 500 de metri de plaja Ammos. Deși condițiile apartamentelor din hotelul din Mamaia sunt foarte bune, turiștii se declară total nemulțumiți de prețurile piperate, echivalente cu cele din stațiunile de lux din lume, precum Monte Carlo.

Astfel, pentru un sejur de două nopți în perioada 18-20 iulie trebuie să plătești 1438 lei, iar în perioada 18-21 iulie, pentru trei nopți, costul ajunge la 2157 lei.

La Cristi Borcea, la Olimp, e puțin mai ieftin

Cristi Borcea (53 de ani) deține și el un complex hotelier în Olimp, afacerea fiind administrată de fosta soție, Mihaela. Unitatea de cazare are 12 apartamente, 12 camere triple (family room), 186 camere duble (twin si matrimoniale).

Mihaela, prima soție a lui Borcea, este și deținătoarea în acte a stabilimentului, cât și actuala nevastă, Valentina Pelinel, care a gândit interioarele.

Pentru două nopți în intervalul 18-20 iulie la hotelul lui Borcea trebuie să achitați 882 lei, iar în weekend (perioada 20-22 iulie) prețurile cresc la 931 lei.

Hotelul are trei stele, însă, anul trecut, Borcea l-a modernizat cu o piscină infinity de toată frumusețea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net