Ce decizie drastică a luat Mihai Trăistariu la început de an?! „Nu mai...” Artistul este pus pe fapte mari

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au trecut Sărbătorile, însă cu kilograme în plus pentru Mihai Trăistariu. Prin urmare, artistul a decis să încerce să devină vegan, în 2024. Artistul nu mai pune gura pe carne, lapte, brânză și ouă! 

Mihai Trăistariu (47 de ani) a intrat în noul an cu gândul de a deveni vegan. Artistul a decis să renunțe, pentru două săptămâni, nu doar la carne. Nu mai mănâncă nici lapte, brânză și nici ouă. 

Mihai Trăistariu s-a decis să fie vegan! „Mi-am propus să renunț la inclusiv la lactate și la ouă!”

„După vreo 5 cărți despre nutriție - citite în câteva săptămâni și după vreo 10 filme documentare vizionate - având ca subiecte : alimentația corectă, sănătoasă, animalele schingiuite, ucise fără milă și puse-n farfurie sau bolile care derivă mâncând produse animale... am ajuns la concluzia că vreau să încerc să fiu vegan.

Deocamdată, mi-am propus să fac asta timp de 2 săptămâni ... să văd ceva, să simt cumva. Ca să-mi pot da seama dacă pot face asta mereu. Poate toată viața”, a anunțat artistul, pe pagina lui de socializare. 

Trăistariu a mai încercat de două ori până acum să treacă la vegetarianism, însă pentru perioade scurte de timp. În 2019, artistul a luat decizia să devină vegetarian, chiar la intrarea în Postul Paștelui. Atunci a stat, însă, doar un an de zile departe de preparatele din carne, în semn de protest faţă de eutanasierea câinilor fără stăpân. 

„Am fost vegetarian prin 2012, timp de 2 ani. Și am încercat, din nou, în 2019. Timp de 1 an. Deci ... știu cum e și nu mi se pare greu deloc.

Găsești tot ce-ți trebuie în fructe și legume. În plus, vii suplimentar cu Vitamina B12 și cu Vitamina D ... și ai completat tot necesarul. Nu faceți ca mine dacă nu simțiți !

Cert e că mi-am propus să renunț la tot ce nu cred că e bun pentru organism, inclusiv la lactate și ouă, pe care le mâncam când eram vegetarian. Iar, eu sunt chiar fan lapte și iaurt încă din copilărie. 

De data asta, însă, vreau să aleg partea cea extremă : numai fructe și legume. Să vedem ce iese!”, a mai spus solistul. 

Ce mănâncă zilnic? „Ai lipsă de vitamina B12 și D”

Artistul va lua suplimente pentru ca organismul să nu sufere din cauză că nu va mai consuma nici carne și nici lactate. 

„Eu sunt un mare iubitor de animale. Din 2010 am început să adun căței de pe stradă, am făcut și o asociație. Am căței, pisici, mai mult de aici pleacă chestia asta. Am început să îndrăgesc foarte mult animalele, simt nevoia să le protejez, să nu le mai mănânc. 

Vegetarian era mai ușor că atunci mâncam lapte și ouă, iaurturi și brânză, nu mâncam carne.

Acum, însă, vreau să fiu vegan, ai doar lipsă de vitamina B12 și D, și atunci astea trebuie să le iei suplimentar. În rest, găsești în plante tot ce-i trebuie organismului, nu trebuie să ne panicăm

Mănânc supe, de toate felurile, mănânc orice care nu conține carne. Fasole, orez, legume, îmi fac salate cu avocado. Eu nu prea mâncam nici înainte multă carne, o cam evitam, dar în schimb mâncam mult iaurt, lapte și ouă. Astea trebuie să le scot, să vedem dacă pot să rezist fără ele!

Iau și suplimente ca să mă vitaminizez, să nu sufere corpul. Mai fac și sală, o reiau de săptămâna aceasta, ca să fac și un pic de sport. Nu mai agit să fac mușchi ca pe vremuri, fac așa, pentru sănătate. Mă mișc acolo, cam o oră pe zi, ca să fie bine.

Încep să fiu vegan să vedem cum e, nu mai pun gura pe carne. Nu fac de trend, ca alte vedete internaționale. Nu iau exemplu de la nimeni, nu am un model”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net