Mihai Trăistariu, mesaj dur despre nepoata dată dispărută. Cum o critică artistul: „Muiere în toată firea...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu (47 de ani) a dat de nepoata dispărută, dar tot nu sunt semne că femeia ar vrea să se întoarcă la familia ei. Artistul ne-a mărturisit că fiica surorii sale a intrat sub influența unui guru periculos, de când a fugit de acasă, tocmai în America. Disperată, familia nu mai trage nicio speranță ca aceasta să se mai întoarcă acasă, la apropiați. 

Chiar începutul acestui an, Mihai Trăistariu a dat din pură întâmplare peste nepoata  dispărută, despre care familia nu mai știa nimic încă din anul 2019. 

Raluca, fiica surorii sale Geanina Havârneanu, a plecat la studii în străinătate, iar din anul 2019 a fost dată dispărută. Familia s-a temut că tânăra nu ar mai fi în viață. 

 „E fata surorii mele, Geanina Havârneanu, lector universitar în Iași.Raluca Havarneanu e numele fetei. Ultima dată era în America. 
De 2 ani ... niciun semn. Dacă cineva are vreo informație ce ne-ar putea conduce către ea ... vă rugăm s-o faceți !

Raluca a făcut facultatea de matematică în Germania, apoi în America. S-a născut pe 20 mai 1990”, a anunțat disperat Traistariu, în anii trecuți, pe contul său de socializare, tot încercând să dea de ruda sa.

Mihai Trăistariu: „Sor-mea a crezut o perioadă că-i moartă!”

 „Fata surorii mele a dispărut de vreo patru ani și ceva. Era prin America, se angajase acolo, făcuse Facultatea de Matematică. Făcuse specializarea în Germania și apoi s-a dus în America, la Chicago.

Acolo s-a și angajat pe un salariu foarte bun, câteva mii de dolari, și atunci a zis că nu prea ar mai veni în țară. Dar, ținea legătura cu maică-sa! 

E, de la un punct încolo, nu a mai ținut legătura cu părinții și atunci sor-mea s-a panicat. A stat vreun an-doi, încercând  să-i scrie pe toate căile, s-a și dus în America după ea, nu a găsit-o, nimeni nu i-a dat nici o informație, s-a dus și la Guvernul american, care la fel nu i-a dat nici o informație pe motiv că nu a făcut ceva scris. 

A venit acasă disperată, într-o depresie cruntă, și acum face ședințe de terapie. Nu înțelege de ce fata nu ar mai vrea să ia legătura cu familia. A crezut o perioadă că e moartă!

A și divorțat, se căsătorise cu un american, de care a divorțat după șase luni. A zis că e în depresie după divorț”, a povestit artistul, pentru Click!

A găsit-o din întâmplare pe o rețea de socializare

Minune mare, recent, artistul a dat de urmele nepoatei tot căutând după ea disperat pe Internet. 

 „Nu avem un semn concret de la ea, partea bună e că pe LinkedIn, pe rețeaua asta de socializare, unde avea cont (ea nu postează nimic), și-a schimbat poza de profil. 

Unde era grăsuță și avea aproape 100 de kilograme, acum are vreo 50-60 de kilograme. E clar că e schimbată și că a slăbit mult. Deci, dacă și-a schimbat poza de profil, înseamnă trăiește! Bine că nu e moartă!

Trăiește și nu vrea să mai ia legătura cu nimeni. Ea vrea să uite de România, așa îi spunea în trecut mamei ei. Orice român care fuge afară zice că vrea să uite de țara asta de rahat!

Dar, ca să nu mai vorbești la telefon cu mama ta, mi se par puțin aiurea!” , a declarat artistul, în exclusivitate pentru Click!

Din păcate, nu sunt șanse ca familia să intre în contact cu tânăra, care nu-și mai dorește acest lucru. 

 „Până și mama sau tata, în ochii gurului ăluia, erau relații toxice”

Odată fugită în America, tânăra a demarat un proces de dezvoltare personală, sub supravegherea unui guru. 

Acesta i-ar fi sugerat femeii că relațiile toxice cu apropiații sunt cele care îi influențează în mod negativ viața, așa că aceasta a decis să renunțe la prietenii foarte buni și chiar la propria familie.

 „Sor-mea și soțul ei sunt profesori de matematică la Iași și ei zic că ar fi obligat-o în copilărie să învețe cam prea mult, fata a fost tocilară, era de 10 pe linie. Ei au restricționat-o cam prea mult și ei cred că de la asta a pornit totul.

Ea le-a reproșat asta și s-a înscris la nu știu ce guru, care făcea ședințe reiki, a făcut recuperare în SUA, ca să se debaraseze de relațiile toxice. Nu mai vorbea nici cu colegii din liceu sau din facultate, toți erau relații toxice. 

Ea a ajuns la concluzia că până și mama sau tata, în ochii gurului ăluia, erau relații toxice. Și convinsă de guru, ea a rupt relația cu părinții! Ceea ce e o aberație pentru că nu a bătut-o nimeni să învețe! 

Nu era un copil, era ditamai muierea, avea 32 de ani când a dispărut, să te lași așa influențată de un guru!”, a adăugat solistul, pentru Click!

Mihai Trăistariu s-a născut pe 16 decembrie 1979 la Piatra Neamț și provine dintr-o familie de artiști. Tatăl său, Gheorghe Trăistariu, a fost unul din cei mai mari pictori din Piatra Neamț, în vreme ce mama sa, Natalia Trăistariu (născută Natalia Antohi ), a studiat Medicina, iar în tinerețe a cântat. Mihai mai are 3 frați: Geanina, Constantin și Vasile. Toți cei 4 frați au studiat câte un instrument: Mihai - pianul, Geanina- vioara, Vasile - tot pianul, iar Constantin - trompetă, muzicuță și chitară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net