Ștefania Ștefan, eliminată din competiția „Survivor All Stars 2024”! „Eu am știut că voi pleca încă din Consiliu!”

#Exclusiv Click!

După un duel dur cu Zanni, Ștefania Ștefan a fost eliminată de la „Survivor All Stars 2024”. Pentru Click!, Ștefania Ștefan ne-a mărturisit că știa că va pleca, a simțit asta, și abia aștepta să își vadă iubitul de care i-a fost extrem de dor pe tot parcursul competiției de la PROTV. Un lucru este sigur pentru ea de acum încolo! Nu mai vrea să plece de acasă și nu va mai participa pe viitor la Survivor!

Te așteptai să ieși din emisiune? Ți-ar fi plăcut să reziști mai mult?

Da, mă așteptam să ies, este o emoție care nu poate fi explicată și atunci când vine momentul tău să pleci, vei ști. Eu am știut că voi pleca încă din Consiliu și consider că nu are rost să mă gândesc dacă aș fi stat mai mult pentru că așa a fost să fie. Dumnezeu știe mai bine și le așează așa cum trebuie.

Ce ai făcut prima dată când ai ieșit din show?

Era foarte târziu când am ajuns la hotel și știam că trebuie să aștept până în următoarea zi după telefon, așa că m-am așezat frumos în pat și am mâncat o masă copioasă.

De ce ți-a fost cel mai dor din lumea ta? Și de cine?

Cred că deja știe toată lumea răspunsul la întrebare. Mi-a fost extrem de dor de iubitul meu, bineînțeles. El este lumea mea.

Ce ți s-a părut cel mai greu din junglă?

Faptul că nu puteam să comunic acasă și, bineînțeles, foamea.

Cu cine vei păstra legătura la final de proiect?

Eu vreau să păstrez legătura cu toți pentru că m-am înțeles foarte bine cu ei și chiar dacă a fost o competiție, au fost ca frații și surorile mele.

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine acolo și ce crezi sau cine îți va lipsi cel mai mult?

Sinceră să fiu, nu o să îmi lipsească nimic, Survivor este un capitol încheiat pentru mine. Așa cum am menționat și la întrebarea anterioară, cu toți m-am înțeles foarte bine și mi-au fost ca frații.

Ce planuri ai acum că revii la realitate? Ce-ți dorești pentru restul anului?

Pe plan profesional, îmi doresc să îmi termin studiile și să reușesc să îmi asigur o situație financiară stabilă. Înainte să merg la Survivor, am început un curs în domeniul IT și pe viitor aș dori să aprofundez această meserie. Sunt realistă și știu că dacă acum sunt streamer și gamer, poate nu va fi pentru totdeauna și îmi doresc să investesc în mine și să evoluez și pe alte planuri.

Cât de mult te-a schimbat această experiență și ce ai învățat de aici?

Survivor a fost maturizarea mea, o etapă necesară a vieții mele, în care am reușit să mă vindec, să fiu împăcată, să mă regăsesc și să realizez cât de puternică sunt.

Cum a fost per total experiența Survivor pentru tine? Ce ai schimba și ce ai face la fel?

Survivor a fost o experiență grea, departe de casă, departe de iubitul meu și de familia mea. Uitându-mă în spate la tot ceea ce a fost, nu aș face nimic diferit asupra parcursului meu în competiție.

 Ai mai participa la un astfel de reality show?

Cu mâna pe inimă o spun cu toată sinceritatea că nu. Survivor este un capitol închis, iar dacă ar fi să mai fie ceva asemănător, tot nu aș mai participa pentru că nu mai vreau să plec de acasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
Dana Deac jpeg
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net