Lola Crudu, după eliminarea de la Survivor All Stars: „M-am topit de dorul soțului meu și al familiei mele”

#Exclusiv Click!

Lola Crudu a fost eliminată de la Survivor All Stars după ce a pierdut în fața lui Andrei Ciobanu la duelul eliminatoriu. Înainte să plece acasă, războinica a ținut un discurs emoționant. Pentru Click!, Lola Crudu ne-a mărturisit faptul că se aștepta să iasă din competiție pentru că își dorea acest lucru. Am aflat ce a copleșit-o într-un final în jungla dominicană!

Te așteptai să ieși din emisiune? Ți-ar fi plăcut să reziști mai mult?

Mă așteptam să ies din competiție pentru că asta îmi doream. Lucrurile se întâmplă, atunci când trebuie să se întâmple și, pentru mine, în acel moment s-a terminat drumul Survivor. Am plecat cu capul sus și fără niciun regret.

Ce ai făcut prima dată când ai ieșit din show?

Cu siguranță, toți care ies din competiție își doresc un singur lucru, să-și sune familia. Mi-am sunat soțul, mama, fratele și m-am bucurat de un duș cald.

Lola Crudu: „Am îndurat cu greu frigul noaptea”

De ce ți-a fost cel mai dor din lumea ta? Și de cine?

Dorul de casă este cel mai puternic. M-am topit de dorul soțului meu și al familiei mele. Mai ales că îi visam destul de des și recunosc, îmi stătea gândul doar la ei, îmi imaginăm cum începe să meargă nepoțelul….

Ce ți s-a părut cel mai greu din junglă?

A doua oară, experiența Survivor nu mai este la fel de dură. Am mai trecut prin asta și eram pregățiți pentru ce urmează și ce ne așteaptă în junglă. Am îndurat cu greu frigul noaptea, dar ce nu ne omoară, ne face mai puternici.

Cu cine vei păstra legătura la final de proiect?

Mi-ar plăcea să țin legătura cu toată lumea sau, cel puțin, mi-ar plăcea să ne mai vedem cu toții.

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine acolo și ce crezi sau cine îți va lipsi cel mai mult?

M-am înțeles bine cu fetele. Duli și Ștefania mi-au devenit foarte apropiate. Le voi duce lipsa..

Ce planuri ai acum că revii la realitate?

Pentru început, îmi doresc să petrec timp cu familia, să stau cu soțul meu. După, ușor-ușor, să revin la birou, să-mi încep munca, cu sala și să mă axez pe creșterea mea profesională.

Ce-ți  dorești pentru restul anului?

Cum am menționat mai sus, să cresc din punct de vedere profesional. Clar îmi doresc să mai fac și ceva cursuri și să mă dezvolt cât mai mult în domeniul în care am ales, de curând, să mă implic.

Cât de mult te-a schimbat această experiență și ce ai învățat de aici?

Survivor este, în primul rând, o lecție bună de viață. Dacă ai nevoie să înveți o virtute, Survivor este locul potrivit. În primul sezon, am descoperit că sunt puternică fizic, All Stars a venit cu altă lecție. Am avut o dezvoltare “spirituală” , dacă o pot numi așa. Am stat mult timp doar eu cu mine, gândurile mele și cu Dumnezeu. Am meditat mult, m-am rugat și mi-am descoperit un echilibru de care cu siguranță aveam nevoie. Fiind o fire vulcanică, aici am învățat să fiu calmă și să păstrez tăcerea și liniștea.

Cum a fost per total experiența Survivor pentru tine? Ce ai schimba și ce ai face la fel?

Nu aș schimba nimic din parcursul meu la Survivor. Nu am regrete în viață. Toate experiențele mele, fie ele bune sau mai puțin pozitive, m-au făcut omul care sunt și m-au adus în punctul în care sunt și da… sunt bine cum și unde sunt. Survivor face parte din parcursul vieții mele și îl accept exact cum e.

Ai mai participa la un astfel de reality show?

După primul sezon, am zis că nu voi mai participa și cu toate astea, am ajuns și la All Stars. Nu știu în acest moment să dau un răspuns, dar pentru moment pot să zic că îmi doresc să mă axez pe mine și familia mea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net