Jorge, din nou pe masa de operație după Survivor All Stars 2024: „Ultimul an a fost foarte dur și cu multe încercări...”

Nici bine nu s-a întors de la Survivor All Stars 2024 căci a și ajuns pe masa de operație! Jorge (41 de ani), căci despre el este vorba, nu se aștepta să reziste mai mult de 2-3 săptămâni în jungla din Dominicană deoarece genunchiul său nu era recuperat complet. A avut și acolo dureri după ce s-a accidentat și a ajuns din nou la bisturiu. S-a operat deja de aseară, pentru a doua oară la menisc, la piciorul stâng, și pare că totul a decurs bine. Ce a trăit, artistul a împărtășit cu fanii!

"Ce faci, Jorge? Bine, frate! Uite, m-am internat la spital. Vreau să mă operez la genunchiul stâng, la menisc, a doua oară, că m-am accidentat iar la Survivor. Ce să fac? De-ale vieții, de-ale Survivor-ului!", spunea Jorge aseară într-un clip postat pe Instagram și pe TikTok. Iar apoi, azi dimineață, artistul și prezentatorul TV s-a și postat, gata operat, de pe patul de spital, semn că nu a stat prea mult pe gânduri și a recurs la intervenția chirurgicală menită să-l facă să se simtă mai bine din punctul de vedere al sănătății!

"Am inima plină de fericire și recunoștință. Nu-mi vine să cred cât de fericit sunt după o operație. A doua la același menisc...Ultimul an a fost foarte dur și cu multe încercări...Am strâns mult din dinți la premiera musicalului "Mamma Mia", am plâns la Survivor, am tras mult cu recuperarea și meniscul nu a mai rezistat. Sunt acum pe patul de spital, am făcut primii pași la 7 dimineața și sunt ca un copil cu o jucărie nouă. Vreau să îi mulțumesc doctorului  Andrei Ioan Bogdan că mi-a dat așa încredere din prima și am mers câțiva pași acum. Asta nu e o reclamă, pur și simplu îl ador pe omul ăsta...Sănătate multă tuturor!

P.S.: Cârjele din poză le-am adus degeaba. Mi-a zis doctorul că îl fac de râs dacă mă vede cineva cu ele", a mărturisit Jorge, cu zâmbetul pe buze, de pe patul de spital.

S-a mai operat la genunchi anul trecut

Anul trecut, la sfârșitul lunii februarie, Jorge se opera la genunchi tot în urma unor probleme de sănătate suferite după participarea la Survivor!

Mi-a ajuns cuțitul la os, ca să zic așa, mai exact, bisturiul. Am ieșit vesel din operație. Am stat 2 nopți internat iar acum sunt acasă. Fericit că în sfârșit m-am operat. Așteptarea asta a fost cea mai grea. Urmează 5 săptămâni în care nu am voie să pun piciorul jos însă nu mă sperie, am povestit toată procedura cu operația, într-un vlog pe care l-am postat, la cererea fanilor Survivor România.

A fost interesant că seara, după operație, mă uităm la Survivor din rezerva spitalului. Mi-a intrat “microbul”, povestea Jorge atunci într-un video pe care l-a postat pe canalul său de Youtube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net