Ce etnie are Jorge. Soția sa, Ramona Prodea, este cu mult mai mare față de artist. Care este diferența de vârstă între cei doi

Ultima actualizare:

Un detaliu mai puțin cunoscut despre Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, este etnia sa. Acesta este de origine macedoneană.

Jorge și soția sa, Ramona. Foto: arhiva.
Jorge și soția sa, Ramona. Foto: arhiva.

Jorge a crescut într-o familie modestă

Născut în Constanța, Jorge a crescut într-o familie modestă, aparținând etniei macedonene. Tatăl său, un profesor de engleză, și mama sa, grefier, l-au crescut într-un mediu în care munca și perseverența erau valorizate. Acest lucru l-a învățat pe Jorge că munca depusă poate fi mai importantă chiar și decât talentul, o învățătură pe care a moștenit-o de la tatăl său, care era și el macedonean și cânta la nunțile din comunitatea aromână.

Sunt un machedon energic și optimist, care s-a născut la Constanţa, dar nicidecum în puf, precum observ câteo­dată că se crede despre cei care reuşesc în show business. Sunt copil de bu­getari, ambii mache­doni. Tata, profesor de engleză, mama, grefier.  Ai mei nu au avut mij­loace să mă ajute în ca­rieră, de aceea am mân­cat o mulţime de pâine cu zahăr şi am dat din coa­te ani de zile ca să re­uşesc în Bucureşti”, s-a destăinuit Jorge într-un interviu pentru formula-as.ro 

Artistul nu și-a uitat niciodată rădăcinile

Deși a urmat o carieră în muzică și televiziune, Jorge nu uită de rădăcinile sale. El vorbește încă aromâna în familie și încearcă să transmită tradițiile și limba macedoneană copiilor săi. Fiica sa din prima căsnicie, Karina, a învățat chiar și câteva cuvinte în aromână, fapt ce îl bucură pe Jorge, deoarece consideră că este important ca tradițiile și istoria familiei să fie păstrate și transmise mai departe.

„Da, în copilărie vorbeam doar în aromână, cu părinţii, cu bunicii. Mai vorbim şi azi, iar fiul nostru cel mic, David (5 ani), se amuză când ne aude. I se pare ceva atât de diferit. Karina, fata mea din prima căsnicie, rupe câteva cuvinte, aşa, cât să simt că tradiţia nu se opreşte la mine, că păstrează şi copiii ceva din spiritul străbunilor. (…) Încerc să nu las spiritul machedonean să dispară, copiii mei tre­buie să aibă idee de istoria noastră, de limbă, de obi­ceiuri”, a mai spus el.

Diferența de vârstă dintre Jorge și soția lui

În plan personal, Jorge are o viață împlinită și fericită. Este căsătorit cu Ramona Prodea, o femeie care îi completează viața într-un mod minunat. O particularitate notabilă a relației lor este diferența de vârstă. Ramona este cu 10 ani mai în vârstă decât Jorge, însă această diferență nu a fost un obstacol în calea fericirii lor. Cei doi au reușit să își construiască o relație solidă și armonioasă, bazată pe încredere, respect și iubire reciprocă.

Din căsnicia lor s-a născut un băiat, care aduce și mai multă bucurie în viața lor. Jorge și Ramona sunt părinți devotați și implicați, oferindu-i fiului lor toată dragostea și suportul de care are nevoie pentru a crește fericit și sănătos.

Înainte de căsătoria cu Ramona, Jorge a avut o altă căsnicie, cu Alina Laufer. Din această relație a rezultat o frumoasă fiică, pe nume Karina

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net