Jorge, dezgustat de TJ Miles, la „Survivor All Stars”! Ce gest rușinos a făcut: „Pot să stau și liniștit, să dau gazele stânga-dreapta”

#Survivor All Stars

În ediția de joi, 15 februarie 2024, a reality-show-ului „Survivor All Stars”, spiritele nu s-au încins doar între Cătălin Moroșanu, Zmărăndescu și Iancu Sterp. Se pare că în tabăra Faimoșilor, unii concurenți sunt deranjați de anumiți coechipieri. Mai exact, este vorba despre Jorge, care s-a enervat la culme după un gest făcut de TJ Miles. Ce i-a făcut acesta în miez de noapte?

Ce i-a făcut TJ Miles lu Jorge / foto: Colaj Instagram
Ce i-a făcut TJ Miles lu Jorge / foto: Colaj Instagram

În ediția din 15 februarie a show-ului de la PRO TV, „Survivor All Stars”, noi controverse au ieșit la iveală. Faimoșii, ca și Războinicii de altfel, sunt nevoiți să doarmă la comun, sub acoperișul improvizat. Din păcate, se pare că această situație nu este pe placul tuturor, astfel că spiritele s-au încins în tabăra roșie.

Cel mai deranjat s-a arătat Jorge, care s-ar fi simțit deranjat de faptul că nu poate să doarmă și să se odihnească din cauza celui care doarme lângă el, acela fiind TJ Miles. Artistul are un somn foarte ușor și aude tot ce se petrece în jurul lui în fiecare noapte, chiar și o muscă, iar faptul că cel din urmă se mișcă în somn l-a scos din minți pe Jorge.

„Pot să stau și liniștit, să dau gazele stânga dreapta”

Având în vedere acest lucru, TJ Miles a decis să repare baraca, astfel încât să nu mai scârțâie atunci când el se mișcă noaptea și Jorge să nu mai fie deranjat. Și totuși, TJ Miles a recunoscut că se confruntă cu câteva probleme la stomac din cauza consumului excesiv de nucă de cocos, fapt pentru care recurge la unele gesturi.

„S-a schimbat baraca acolo unde dorm, m-a ajutat Jador să batem niște cuie, am modelat baraca. Nu mai face așa mult zgomot când mă mișc lângă Jorge, care doarme iepurește, nu prea adânc. Orice mișcare simte. M-am gândit hai să fie bine și pentru el. Acum că s-a fixat baraca și totul este bine, dacă am prea mult cocos în mine, pot să mă eliberez și spre Jorge, să-l încălzesc, nu numai pe Jador. Pot să stau și liniștit, să dau gazele stânga dreapta. Nu-i problemă”, a zis TJ Miles, amuzat, în ediția din 15 februarie a show-ului „Survivor All Stars”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net