Cum se epilează concurentele de la „Survivor All Stars”. Ce chin îndură, pentru a nu avea păr pe corp

#Survivor All Stars

Regulamentul competiției „Survivor” le interzice concurenților să dețină produse de îngrijire personală, astfel că în bagajele lor se regăsesc doar câteva articole vestimentare. În special pentru fete, condițiile din Republica Dominicană sunt destul de grele. Cum se descurcă, de fapt, concurentele în ceea ce privește igiena corporală.

Cum se epilează concurentele de la „Survivor All Stars” / foto: Arhiva Click!
Cum se epilează concurentele de la „Survivor All Stars” / foto: Arhiva Click!

De-a dreptul horror! Condițiile din Republica Dominicană sunt destul de grele pentru concurenții de la „Survivor”, dar mai ales pentru concurente. Acestora nu li se permit să aibă produse de îngrijire personală asupra lor, astfel că nu au acces la periuță de dinți, șampon sau haine de schimb, ceea ce le face șederea în junglă destul de dificilă. Cum fac față condițiilor din Republica Dominicană, dar mai ales, cum se descurcă, de fapt, în perioada delicată a lunii și cum reușesc să îndepărteze părul nedorit de pe trup?

Mai multe foste concurente au făcut, de-a lungul timpului, lumină în ceea ce privește subiectul „igiena corporală”. Atât Grațiela Duban, Vica Blochina, Diana Senteș, cât și Elena Ionescu, marea câștigătoare din anul 2020 de la „Survivor România”, au dezvăluit modul în care procedează concurentele, în perioada delicată a lunii, și cum scapă de părut nedorit de pe corp în timpul competiției.

Cum se epilează concurentele

Potrivit acestora, cum „Survivor” nu este doar un concurs sportiv, ci o adevărată experiență de viață care te învață să te descurci în sălbăticie, în cele mai dure condiții, ele au fost nevoite să îndure diferite probleme. Deși nu au voie cu produse de igienă, concurentele primesc o lamă de ras de la producătorii emisiunii, dar doar atât, fără gel de duș, fără săpun, fără șampon, ceea ce face epilarea extrem de dificilă și dureroasă, având în vedere faptul că trebuie să se întâmple întreg procesul în apa sărată.

Cu toate acestea, multe dintre concurente apelează, înainte de a ajunge în Republica Dominicană, la epilarea definitivă, care ține totul sub control. În ceea ce privește perioada delicată a lunii, participantele competiției primesc tot ce le trebuie și, în cazul în care se simt foarte rău, nu participă la probe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net