Ies la iveală cele mai mari secrete de la Survivor All Stars. Ce se întâmplă cu Jador și care e adevărul despre eliminarea lui

Ultima actualizare:

Din ce în ce mai multe informații controversate ies la iveală din spatele culiselor emisiunii „Survivor România All Stars”, difuzată de ProTV, la scurt timp după așa-zisa eliminare a concurentului Jador. Viperele Vesele lovesc din nou și expun publicului noi informații străine până acum acestuia. Care să fie, de fapt, adevărul? 

Jador face parte din competiția „Survivor România All Stars 2024” / foto: colaj Click!
Jador face parte din competiția „Survivor România All Stars 2024” / foto: colaj Click!

Adevărul despre plecarea lui Jador și noile „reguli” de la Survivor

 Viperele Vesele, un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor tv importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului, pe Instagram, anunță faptul că nimeni nu va fi eliminat din competiția sportivă în această săptămână. 

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, în această săptămână, „la Survivor România All Stars”, începe să se rostogolească bulgarele de zăpadă care va duce, în scurt timp, la descalificarea lui Jador.

Este săptamâna în care Faimoșii pierd jocul pentru imunitate, este săptămâna în care Jador începe să își exprime dorința de a părăsi competiția, este săptămâna în care se schimbă regulile la Survivor, asa cum și Jador va avea să acuze în acel Consiliu de pomină de descalificare a sa.

În această săptămână de difuzare, Jorge, un apropiat al ProTV, „om de bază și de casă„ al ProTV, este propunerea echipei Faimosilor pentru duel, iar TJ îl va propune pe Jador, la solicitarea acestuia.

Ar fi trebuit să urmeze un duel între Jador și Jorge, un duel nedorit și neacceptat, la acel moment, de echipa de producție, motiv pentru care regulile se schimbă, duelul nu mai are loc și echipele se reconfigurează.

Astfel, are loc un joc, între Faimoși și Războinici, Jador rămâne Faimos și Jorge ajunge într-un loc mai ferit de eliminări, bine protejat, „la căldurică”, cum s-ar spune, adică la Războinici.

Jador și Jorje sunt cei care încep să facă alegerile, indiferent de echipa din care fac parte concurenții și ceilalți continuă, regula fiind: băieții aleg cate o fată si fetele aleg cate un băiat. Așadar, ajung la Faimoși Maria Chițu, Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu.

În această săptămână de difuzare, niciun concurent nu este eliminat din competiția „Survivor România All Stars”, a transmis, recent, pagina de Instagram Viperele Vesele. 

Postarea cu pricina făcută de Viperele Vesele, pe Instagram
Postarea cu pricina făcută de Viperele Vesele, pe Instagram

Jador, jucat pe degete de ProTV? Ce dezvăluiri au făcut Viperele 

În postarea de acum câteva zile, în care Viperele Vesele dezvăluiau promisiunea făcută de postul de televiziune cântărețului: „în numele iubirii”, Jador avea certitudinea din partea echipei de producție că o vor aduce în emisiune pe Oana Ciocan, presupusa iubită a acestuia. 

„Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars! Rușine Pro TV! Jador a fugit, în numele iubirii, dar și de foame, și a fost prins! Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă în emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan. Aceștia au o relație încă de când au făcut vizita medicală, sentimentele dintre ei par a fi destul de puternice din moment ce Jador, recunoscut pentru discreție în privința vieții personale, ar fi fost dispus să își asume în emisiune relație.

Dorind să îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul. Echipa Faimoșilor și-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând că nu mai participă la filmări dacă Jador rămâne în emisiune.

În Consiliu, din prima secundă a filmărilor, Jador a fost luat la rost de către domnul Dan, acesta încercând să îi păteze, cumva, imaginea. Replicile lui Jador s-au referit, printre altele, la modul de exploatare a imaginii lui pentru raiting. Acesta a amintit în Consiliu că a fost ținut CAPTIV 3 luni într-o cameră de hotel, în sezonul lui, timp în care apare la TV, telespectatorii erau mințiți că ar fi fost la spital. În acea cameră, doar medicul Teo venea să îi administreze o injecție pe zi.

Recomandăm echipei de producție să deschidă bine ochii, să-și reanalizeze decizia și să realizeze pierderea pe care descalificarea lui Jador o aduce imaginii și raitingului emisiunii și să nu omită din vedere faptul că majoritatea telespectatorilor se uită pentru Jador la acest sezon”, este mesajul publicat de Vipere. 

Anunțul făcut acum câteva zile de Viperele Vesele / foto: captură Instagram
Anunțul făcut acum câteva zile de Viperele Vesele / foto: captură Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net