Roxana Nemeș, desființată de Cristi Mitrea. Cum a umilit-o, după ce a părăsit „Survivor România All Stars”: „Nu ești bună de nimic”

Ultima actualizare:

Roxana Nemeș a fost atacată de Cristian Mitrea, la scurt timp după întoarcerea din Republica Dominicană. Sportivul nu a avut niciun fel de milă la adresa fostei concurente de la „Survivor România All Stars”, fiind de părere că ea nu are nicio calitate „sportivă” pentru care să fie într-un astfel de show. Cum a reacționat blondina, aflați din rândurile de mai jos.

Cristi Mitrea, umilințe la adresa Roxanei Nemeș / foto: captură ProTV
Cristi Mitrea, umilințe la adresa Roxanei Nemeș / foto: captură ProTV

Parcursul Roxanei Nemeș la „Survivor România All Stars” a fost unul scurt (4 săptămâni), deoarece blondina a fost nevoită să revină în România din cauza unor probleme de sănătate care nu i-au permis să mai continue. Invitată în emisiunea lui Măruță, de la ProTV, pentru a-și relata experiența, Roxana Nemeș a fost nevoită să suporte umilințe din parte lui Cristian Mitrea, bărbatul cu care Andreea Mantea a făcut un copil pe care îl crește de una singură, fără ajutorul lui. 

Cristian Mitrea: „Nu am ce să spun de bine” 

În urmă cu câteva zile, Roxana Nemeș declara că urmează să fie supusă unei operații de endometrioză. Ea a părăsit Republica Dominicană după o lună, din cauza afecțiunilor medicale. Cristi Mitrea a tăiat în carne vie și nu s-a sfiit să o jignească pe fosta Faimoasă, întreg momentul scandalos desfășurându-se în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la ProTV.

„Eu mă bucur că a zâmbit mai devreme și a spus că am vorbit despre ea, că eu nu am spus nimic de bine și nici nu am ce să spun de bine, dar dacă pe ea o încântă… îmi dau seama că e arogantă. Din punctul meu de vedere, e cea mai slabă prezență feminină la un concurs de genul acesta.

Nu am înțeles de ce ocolim subiectul cu partea sportivă, nu avem acuratețe, viteză, țintă. Nu simțim probele de niciun fel. Adică, nu am adus niciun beneficiu nici echipei, nici jocului. Nu înțeleg de ce mergem la un concurs All Stars, dacă nu putem ajuta cu nimic, dimpotrivă, încurcăm și mai suntem și ironici. Nu crezi că mai bine era altcineva în locul tău, care aducea beneficii echipei? Te duci bolnavă, accidentată”, a spus Cristi Mitrea, despre Roxana Nemeș.

Sătulă de astfel de remarci, Roxana Nemeș a venit cu o replică: 

„Nu eu am făcut castingul și nu m-am dus bolnavă, sunt sănătoasă. Întrebarea mea este de unde până unde comentezi tu, care nu ai fost la Survivor?”, a răspuns Roxana Nemeș.

„Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci? Ce legătură are concursul cu tine? Tu nu ai nicio abilitate. Nu ai făcut nimic pe traseu. Păr blond și ochi frumoși, atât”, a conchis  Cristi Mitrea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net