Cum se simte Roxana Nemeș după ce a părăsit competiția Survivor All Stars 2024! „Lipsa hranei a fost ceva rău de tot!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Roxana Nemeș (34 de ani) a părăsit competiția Survivor All Stars. Se pare că din motive medicale, artista a fost nevoită să părăsească competiția și tabăra Faimoșilor, așa că pentru frumoasa blondă s-a încheiat aici sezonul suprem. Spre părerea de rău a lui Jador care a exclamat: „A plecat cea mai sexy”, Roxana Nemeș s-a bucurat că își va strânge în brațe familia de acasă și va putea lua o masă copioasă. Vedeta a mărturisit, într-un interviu exclusiv pentru Click!, faptul că a făcut foamea în jungla dominicană și nu s-a mai atins deloc de cocosul care i-a creat neplăceri data trecută!

De-a lungul timpului, Nemeș a mai avut probleme de sănătate. În 2021, vedeta a suferit o operație de endometrioză, afecțiunea ginecologică care afectează din ce în ce mai multe femei, considerată fiind a doua mare cauză de infertilitate. Invitată la momentul respectiv în emisiunea lui Teo, de la Kanal D, Roxana Nemeș a povestit ce dureri groaznice avea din cauza endometriozei.

Mi-a fost foarte teamă de operație, pe mine mă chinuiau durerile de trei ani și când începeau eram neom. Iubitul meu, care stă non-stop cu mine, pur și simplu nu avea ce să vorbească cu mine. E o boală care nu te omoară, dar te chinuie”, a explicat fosta concurentă de la Survivor România atunci.

De asemenea, după participarea la Survivor România” 2021, Roxana Nemeș s-a ales cu mari probleme de sănătate. A avut probleme cu bila și au vrut să o opereze în spital în Dominicană, dar după cum ea a declarat mai târziu, se pare că totul a fost din cauza stresului. Iar din cauza consumului excesiv de nucă de cocos, vedeta a mai spus atunci că și-a stricat dinții și a ajuns pe mâna medicului stomatolog de care se temea de obicei. Acum, la noua experiență trăită cu ocazia Survivor All Stars 2024”, Roxana Nemeș ne-a mărturisit pentru Click! faptul că nu s-a mai atins deloc de cocos cât timp a fost în junglă.

Roxana Nemeș, primele declarații după ce a părăsit Survivor 

Te așteptai să ieși din emisiune? Ți-ar fi plăcut sã reziști mai mult?

Bună tuturor! Mă rugam, în fiecare zi, să mă țină Dumnezeu acolo, atât timp cât voi fi sănătoasă. Deci nu am absolut nici un regret că am ieșit! Nu fac rabat la sănătate! Am încredere în Dumnezeu, că știe mai bine, planurile mele. Sunt foarte împăcată și mulțumită că am fost printre cei mai buni la Survivor All Stars.

Ce ai făcut prima datã când ai ieșit din show?

Când am primit telefonul, am vorbit cu familia mea! Cu soțul, părinții, surorile și nepoții mei.

De ce ți-a fost cel mai dor din lumea ta? Și de cine?

De soțul meu iubit, de părinții mei dragi, de toată familia mea! Să le aud vocea! Să aud că sunt bine și ei, la rândul lor, să audă că sunt bine! Mi-a fost dor de casă. De micile plăceri. De duș, etc. De a mă simți om normal.

Ce ți s-a părut cel mai greu din junglă?

Traseele au fost mult mai grele, în comparație cu primul sezon. Și lipsa hranei. Care a fost ceva răăău de tot. Eu nici nu am mai mâncat cocos de data asta, având problemele din sezonul trecut, când m-am îmbolnăvit de bilă din cauza cocosului. Deci, practic, într-o lună am câștigat mâncare, doar de 2 ori. Iar în rest ai doar cocos... dacă am ales să nu mai mănânc. Îți dai seama prin ce foame am trecut!

Cu cine vei păstra legătura la final de proiect?

Aș spune că o voi păstra cu majoritatea. Am fost o echipă frumoasă per total. Oameni OK.

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine acolo și ce crezi sau cine îți va lipsi cel mai mult?

De lipsit nu-mi va lipsi nimeni. Fără supărare. Mi-a lipsit familia și mă bucur enorm că sunt acasă.  Cu echipa, cum am spus mai sus, m-am înțeles foarte bine. Sunt câțiva dintre ei niște oameni faini și educați.

Ce planuri ai acum că revii la realitate?

Foarte multe planuri. Multe proiecte, concerte, campanii, piese noi. Abia aștept să-mi reiau munca și ce iubesc cel mai mult să fac.

Ce-ți dorești pentru restul anului?

Ohh, multe!! Mai vorbim pe parcursul anului.  Deocamdată, muncim să ne realizăm planurile. Și până atunci, nu vreau să zic nimic.

A fost ultima dată când a mai participat la un astfel de reality show

Cât de mult te-a schimbat această experiență și ce ai învățat de aici?

Nu știu dacă m-a schimbat neapărat. Dar de învățat, am învățat multe lucruri/lecții. Cum ar fi, să nu mai dau sfaturi neîntrebată, pentru că nu apreciază nimeni și îți mai dau și în cap. Sper să mă țină.

Cum a fost per total experiența Survivor pentru tine? Ce ai schimba și ce ai face la fel?

Fiind a doua experiență Survivor, spun exact ce am spus și după prima, am iubit tot ce înseamnă Survivor. Chit că a fost cea mai grea experiență din viața mea, a fost una care m-a învățat multe lecții, care m-a făcut să mă cunosc mai bine și să mă reîntorc la mine. Să accept oamenii cu bune și cu rele și să mă bucur de cele mai mici lucruri, chiar și atunci când ți se pare că nu mai ai motive. Și nu în ultimul rând, faptul că îți dai seama cât de puternic ești psihic! E extraordinar acest sentiment! Nu aș schimba absolut nimic! Aș fi aceași! Cu bune și cu rele! Sunt mândră că mi-am păstrat caracterul și coloana vertebrală, lucruri învățate acasă, de părinții mei! Și că nu m-a schimbat absolut nimic și nimeni.

 Ai mai participa la un astfel de reality show?

Sincer vă zic, cred că a fost ultimul pentru mine. Gata! Am fost și a doua oară! Lucru care nu credeam că se va mai întâmpla! Am alte planuri pentru mine, pentru noi. Și abia aștept să le realizez pe toate. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru faptul că ați văzut în mine, omul care sunt cu adevărat. Asta mă lasă fără cuvinte și mă înclin în fața voastră, comunitatea frumoasă pe care am creat-o împreună! Toate cele bune! Și să avem cel mai frumos an!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net