Câte clase și ce studii are Roxana Nemeș. Cu ce s-a ocupat înainte să devină celebră

Ultima actualizare:

Probabil că majoritatea românilor au auzit de Roxana Nemeș, mai ales că este concurentă la „Survivor All Stars”, competiție din care a făcut parte și în anul 2021. Ea se numără printre participanții din echipa Faimoșilor și a răspuns din nou acestei provocări pentru a dovedi că este o fire luptătoare. Și totuși, deși acum este celebră și o cunoaște o țară întreagă, care este meseria ei de bază? Iată câte clase și ce studii are, de fapt, Roxana Nemeș.

Câte clase și ce studii are, de fapt, Roxana Nemeș / foto: Arhiva Click!
Câte clase și ce studii are, de fapt, Roxana Nemeș / foto: Arhiva Click!

Roxana Nemeș a revenit în cel mai așteptat concurs, „Survivor”, ediția „All Stars” și face parte din echipa Faimoșilor. Prima dată, ea a participat la această competiție în anul 2021. Deși este văzută pe micile ecrane de publicul din România, nu mulți sunt cei care știu cine este ea. Câte clase și ce studii are, de fapt, Roxana Nemeș?

Vedeta în vârstă de 34 de ani este originară din Târgu Mureș. S-a născut pe data de 16 aprilie 1989 și a avut o înclinație pentru artă încă din copilărie. La vârsta de 4 ani, a început să apară prima dată în fața publicului, când a cântat în fața a peste 2000 de oameni, iar la vârsta de 8 ani a fost aleasă să cânte în corul școlii.

A cochetat cu modellingul și a urmat cursurile școlii de modelling Costin Mărculescu. De asemenea, a urmat cursuri de balet pentru o perioadă de 8 ani, iar pe când avea 15 ani, s-a întors la marea dragoste: muzica.

Meseria de bază a Roxanei Nemeș

Cântăreața a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din Târgu Mureș și o perioadă a lucrat alături de părinții săi într-o companie multilevel marketing. Roxana Nemeș a făcut parte din diferite proiecte celebre, din România. Artista a participat la „Bravo, ai stil!”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și „Survivor”. Dar, a devenit cunoscută odată cu apariția în rubrica Fata de la pagina 3. Ea a participat și la un concurs de frumusețe și a câștigat titlul de Miss Popularitate.

Roxana însă n-a făcut bani doar din cariera artistică. De-a lungul timpului, a lucrat ca hostess, PR și a avut colaborări cu mai multe agenții de modelling din Capitală, chiar dacă meseria sa de bază este cea de jurnalistă.

În prezent, artista este căsătorită cu Călin Hagima, un om de afaceri care este mai mare decât ea cu 11 ani și care i-a devenit și soț în anul 2021.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
image
actualitate.net
image
actualitate.net