Cu ce se ocupă soțul Roxanei Nemeș. Ce diferență imensă de vârstă este între vedeta de la Survivor și Călin Hagima

Roxana Nemeș a revenit în cel mai așteptat concurs, „Survivor All Stars”! Artista a mai participat în emisiune și în trecut, în anul 2021, când câștigător a fost Zanni, însă după doar 3 luni a fost nevoită să părăsească concursul din cauza unor probleme de sănătate. Iată cine este soțul său și ce diferență de vârstă este între ei.

N-o să îți vină să crezi ce diferență de vârstă este între Roxana și Călin
N-o să îți vină să crezi ce diferență de vârstă este între Roxana și Călin

N-o să îți vină să crezi ce diferență de vârstă este între Roxana și Călin

Roxana Nemeș s-a căsătorit civil cu Călin Hagima pe 17 septembrie 2021. Puțini știu însă că între cei doi există o diferență de vârstă de 11 ani, dar se pare că asta nu a stat în calea iubirii lor. Roxana are 34 de ani, în timp ce soțul său are 45 de ani. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani, totuși după ce timp de doi ani toate le-au mers bine, în 2017 s-au despărțit. Deși au fost despărțiți un an și jumătate, până la urmă s-au împăcat.

Fiecare a încercat să-și refacă viața, a cunoscut alți oameni. Simțeam că-mi lipsește. În fiecare zi mă gândeam. Un an jumăte chiar. Am zis că a fost poate doar o dragoste nebunească, dar părerea mea e că Dumnezeu te duce tot pe drumul tău. Erau semne non-stop. Un an de zile nu am vorbit deloc.” a spus blondina în podcastul Ameritat cu Nasrin.

Roxana Nemes,  cununie cu Călin Hagima

Cât despre copil, Roxana Nemeș nu a făcut momentan niciun anunț, dar nu exclude ideea de a avea urmași. „Barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu.”, a spus vedeta în urmă cu ceva timp.

Cu ce se ocupă Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș

Ei bine, dacă vă întrebați cu ce se ocupă Călin Hagima trebuie să știți că este afacerist și deține mai multe afaceri în București. Totuși, nu este singurul detaliu important de reținut. Acum doi ani, omul de afaceri a fost în centrul unui scandal imens în presă, fiind acuzat de infidelitate. Acesta ar fi înșelat-o cu Ioana Popescu pentru că ar fi fost surprinși î timp ce se sărutau la balcon în zona în care locuiește bruneta.

colaj ioana popescu Calin Hagima Roxana Nemes png

Nemeș, însă, nu a comentat deloc ieșirile în decor ale partenerului său de viață. Solista a trecut astfel peste acuzațiile de infidelitate ce au planat asupra soțului ei și își continuă căsnicia fără resentimente. Ioana Popescu a respins vehement aceste acuzații și a declarat că ea și Călin sunt verișori!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net