Andreea Tonciu, declarații despre „Survivor All Stars”: „Am resimțit toate condițiile ca fiind mai dificile!”

#Exclusiv Click!

Andreea Tonciu (36 de ani) a fost prima Faimoasă eliminată din competiția Survivor All Stars de la PRO TV. Roxana Nemeș a înfrânt-o la duel și frumoasa brunetă s-a întors astfel acasă, după doar o săptămână de conviețuit în jungla din Republica Dominicană. Tonciu a povestit pentru Click! cum a fost per total experiența de la Survivor All Stars 2024 și cum a beneficiat de tot răsfățul imediat ce a ajuns din nou acasă.

Te așteptai să ieși din emisiune? Ți-ar fi plăcut să reziști mai mult?

Faptul că formatul s-a schimbat și acum există duelul de eliminare face ca totul să fie mai dificil. Așa că șansele mele erau de 50 – 50 când am ajuns la duel în fața Roxanei. Chiar dacă mi-ar fi plăcut să câștig, ca să mai stau în competiție, nu regret, deoarece am revenit acasă, la fiica mea.

Ce ai făcut prima dată când ai ieșit din show?

Am intrat direct la duș și m-am întins în patul de hotel! Apoi, evident, am așteptat să-mi primesc telefonul pentru a putea vorbi cu soțul și fiica mea. Mi-era tare dor de ei și am petrecut câteva ore bune, fie audio, fie video, timp în care am povestit tot ce am trăit atât eu, cât și ei, în această perioadă.

De ce ți-a fost cel mai dor din lumea ta? Și de cine?

Cel mai dor mi-a fost de ai mei – fiica, soțul, mama, sora. De ceva anume nu pot spune că mi-a fost dor. Poate doar puțin de confortul pe care-l am la mine acasă. Dar cât stai în junglă, nu mai pui așa mare preț pe lucruri, ci pe oameni, deoarece nu poți ajunge să vorbești cu ei deloc.

Ce ți s-a părut cel mai greu din junglă?

Anul acesta, față de acum doi ani când am participat, am resimțit toate condițiile ca fiind mai dificile. Din start, nu am mai avut nimic construit. A trebuit să facem totul de la zero, așa că vă dați seama că am simțit altfel prima noapte. Se știe că eu am teamă de toate vietățile din junglă și nu am reușit să dorm deloc când am ajuns, deoarece mă gândeam la tot ce se mișcă în jurul meu (râde). Dar a fost bine – m-am putut ocupa eu de foc.

Cu cine vei păstra legătura la final de proiect?

Cu oamenii autentici, sinceri, care mi-au arătat că ceea ce am discutat față în față, au spus și când erau la testimoniale. Sunt la fel de asumată și într-o emisiune TV, cum sunt și în viața de zi cu zi. Și asta aștept și de la cei din jurul meu.

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine acolo și ce crezi sau cine îți va lipsi cel mai mult?

Așa cum am mai spus, eu nu m-am certat cu nimeni în Survivor, iar asta s-a văzut și la TV. Au fost poate mici conflicte, dar nimic cu adevărat serios.

Cel mai mult îmi va lipsi probabil modul în care atunci când sunt acolo, realizez altfel tot ceea ce am acasă.

Ce planuri ai acum că revii la realitate?

Odată ce am revenit acasă, am petrecut timp cu ai mei, în primul rând. Am ieșit la masă, am stat împreună acasă, am povestit. Iar în plan secund, mi-am făcut vreme să merg la salon, să-mi aranjez iar unghiile, să-mi fac și o mică schimbare la păr. Lucruri absolut normale, de care vrei să te bucuri, după ce nu ai parte de ele deloc.

Ce iți dorești pentru restul anului?

Să fiu sănătoasă, în primul rând. Și să am parte de oportunități și proiecte la fel de frumoase cum a fost Survivor. Mă bucur foarte tare să văd că podcast-ul pe care l-am filmat înainte de plecare, cu Jorge, și care a fost lansat acum trei zile, este în trending deja. Primesc foarte multe mesaje de la oameni și le mulțumesc din suflet că apreciază onestitatea și transparența mea. Așa că mi-aș dori și în restul anului să am parte de astfel de proiecte frumoase și care să arate cum sunt eu cu adevărat.

Cât de mult te-a schimbat această experiență și ce ai învățat de aici?

Nu aș vrea să spun că m-a schimbat, pentru că nu am stat atât de mult. Cred că mi-a amintit încă o dată că ne impunem singuri niște limite și că ține de noi să le depășim. Mă bucur că i-am cunoscut pe cei din echipa mea și sunt fericită să văd că oamenii de acasă mi-au fost aproape.

Cum a fost per total experiența Survivor pentru tine? Ce ai schimba și ce ai face la fel?

Nu aș schimba nimic, poate doar mi-aș da niște echilibru în plus la proba din duelul de eliminare. Dar stau să mă gândesc că poate așa a fost să fie și Dumnezeu a ales ce e mai bine pentru mine. Așa că nu aș schimba, doar aș alege să mă bucur la fel de mult de experiență.

Ai mai participa la un astfel de reality show? Dacă ar fi s-o iei de la capăt, ai spune din nou Da pentru Survivor?

Viața mi-a arătat că e bine ca niciodată să nu spui niciodată! Experiența Survivor am trăit-o deja de două ori. Așa că cine știe ce-mi va aduce viața pe mai departe?  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net