Andreea Tonciu, sărbători „cu greutate” în familie! Câte kilograme vrea să dea jos frumoasă brunetă

Andreea Tonciu (36 ani) abia așteaptă sărbătorile de iarnă. Și asta pentru că va petrece în familie, alături de soțul și fiica ei, dar și de părinții ei. Bruneta iubeste din plin mâncărurile de Crăciun, dar spune că va trebui să dea jos câteva kilograme.

Andreea Tonciu vrea să slăbească de sărbători. Foto: colaj
Andreea Tonciu vrea să slăbească de sărbători. Foto: colaj

Andreea Tonciu, sărbători alături de cei dragi! „Mai sunt și greutăți în familie, trecem peste!”

Sârșitul de an sună bine pentru familia Tonciu-Niculescu. Întrebată dacă va petrece sărbătorile de iarnă alături de nașa ei, Anamaria Prodan, Andreea Tonciu ne-a răspuns că fina și nasa au programe separate.

„Nu vom face sărbătorile cu nașa Anamaria Prodan pentru că eu voi pleca din țară cu familia Tonciu- Niculescu, în ambele vacanțe mergem cu familiile noastre, Crăciunul îl facem acasă. Plecăm de Revelion, apoi ne întoarcem și o să plecăm în Maldive, îmi place foarte mult să călătoresc, vreau să mă axez pe călătorii”, ne-a mărturisit Andreea Tonciu.

Frumoasa brunetă speră să aibă parte de un Moș Crăciun darnic și bun și abia așteaptă să guste din toate preparatele tradiționale de pe masa bogată de sărbători.

Totodată, vedeta este fericită pentru că părinții ei sunt bine, se înțeleg de minune și vor petrecere sărbătorile împreună!

„Ai mei sunt foarte bine, sunt foarte fericită, mai sunt și greutăți în familie, trecem peste, dacă stăm acum să ne gândim la ce e rău, așa o să rămână”, a povestit Tonciu cu privire la relația părinților săi care a trecut la un moment dat printr-o cumpănă.

Ce spune Andreea Tonciu despre fiica ei, Rebecca

Cât despre fiica ei de 6 ani, Andreea Tonciu e sigură că o moștenește pentru că este la fel de cochetă ca mama ei și îi plac deja lucrurile scumpe.

„Rebecca își dorește toate păpușile scumpe din lume, dacă intru cu ea într-un magazin numai lucrurile scumpe și le alege, toate păpușile scumpe, bineînțeles că i le iau dar măcar dacă ar avea grijă de ele, le pictează, le tunde, le face praf…

Trebuie să recunosc că mănânc orice de Crăciun, cu toate că m-am îngrășat, și îmi place mâncarea românească cel mai mult.

De-abia aștept să mănânc șorici, ciorbă, sarmale, caltaboși, cârnați, murături! Din punctul meu de vedere vreau să dau jos vreo 10 kilograme”, ne-a mai mărturisit Andreea Tonciu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net