Andreea Tonciu a uimit internauții! Bruneta a pozat complet goală

Ultima actualizare:

Dacă în trecut iubea să aibă o viață extrem de controversată, acum, Andreea Tonciu părea că s-a mai cumințit. Mama unei fetițe și căsătorită fiind, bruneta renunțase la obiceiurile care au făcut-o cunoscută în televiziune: râsul colorat, dar și aparițiile care mai de care mai sexy și mai incendiare. 

Acum, însă, Andreea Tonciu a uimit pe toată lumea! Complet goală, și-a făcut un selfie controversat care a stârnit valuri de reacții de tot felul. 

Andreea Tonciu, selfie cu sânii goi la vedere

După cum v-am spus, Andreea Tonciu a renunțat din nou la inhibiții și și-a uimit urmăritorii din mediul online cu o ipostază desprinsă, parcă, din filmele pentru adulți. Fără haine, cu sânii goi, dar și cu o expresie pe care o putem cataloga, cu ușurință, ca fiind perversă, Andreea a făcut deliciul internetului. 

Totuși, bruneta s-a gândit că nu este ok să arate chiar totul, așa că și-a acoperit sânii cu mâna și a scos limba la cameră, într-un mod pervers. Cel puțin pervers!

Andreea Tonciu goală
Andreea Tonciu goală

Înainte, însă, Andreea Tonciu adora să pozeze goală. Nu îi păsa de nimeni și de nimic, dar trebuie să luăm în calcul faptul că nu era nici căsătorită și nu avea nici copil. 

De-a lungul timpului, bruneta a fost protagonista numeroaselor scene de genul acesta și a apărut de foarte multe ori în ipostaze sexy și provocatoare, mai ales în cadrul emisiunilor în care a participat. 

Bruneta nu ține cont de bani când vine vorba de plăcerile ei!

Pentru că îi place viața frumoasă, iar când spunem frumoasă ne referim la modul în care alege ea să o trăiască, Andreea Tonciu nu se uită niciodată la bani atunci când vine vorba de plăcerile sale personale. 

Citește și - Andreea Tonciu s-a îngrășat după ce a ieșit de la Survivor. „Eu nu mă pot vedea așa”

Vedeta de televiziune a investit întotdeauna sume colosale în aspectul său fizic și nu s-a temut niciodată de bisturiu. Din contră, Tonciu susține că are de gând să plătească bani grei pentru toate intervențiile estetice la care vrea să apeleze. 

Ani de-a rândul, oamenii și-au bătut joc de ea, din cauza mărimii nasului. Deși declara că nu este complexată, Andreea Tonciu a apelat, până la urmă, la o rinoplastie. După ce s-a ales cu un nas mic și tare dichisit, Andreea Tonciu a vrut mai mult. Și-a mai injectat acid hialuronic în buze, și-a schimbat silicoanele și nu vrea să se oprească aici. 

Acum ceva timp, în presă, Andreea Tonciu a declarat că vrea să bifeze mai multe intervenții estetice. 

Aceasta este de acord cu anestezia totală și vrea să-și repare aspectul cearcănelor, să-și facă blefaroplastie (n.r. - ridicarea pleoapei superioare), să-și injecteze grăsime în posterior, să-și facă liposucție și cine știe ce alte minuni. 

„Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani. Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție.

Vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes, vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. Nasul nu mai vreau! Nu vreau să mă mai recunoască telefonul”, a spus Andreea Tonciu, la un moment dat, în spațiul public.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net