Andreea Tonciu îl desființează pe Jador: „Am văzut ce fel de om este”

Ultima actualizare:

Andreea Tonciu a fost prima vedetă eliminată de la echipa Faimoșilor din competiția „Survivor All Stars” difuzată de PRO TV. Vedeta nu a reușit să se acomodeze deloc cu condițiile din junglă, iar după eliminare a făcut declarații țoc despre Jador! Vedeta l-a desființat în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Andreea Tonciu îl desființează pe Jador
Andreea Tonciu îl desființează pe Jador

Tonciu, dezamăgită că a plecat de la Survivor All Stars

Andreea Tonciu a recunoscut că s-a simțit dezamăgită că a părăsit competiția atât de repede. Vedeta a spus că spera că va rămâne acolo măcar 3 – 4 săptămâni, însă recunoaște cât de greu i-a fost să se adapteze la cerințele concursului.

Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3 - 4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică.

La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau.. Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat”, a mărturisit Andreea Tonciu, după ce a fost eliminată din competiție.

Andreea Tonciu îl desființează pe Jador

După ce a revenit în țară, Andreea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță unde l-a dat de gol pe Jador! Vedeta a dezvăluit ce părere are despre artist.

Andreea Tonciu: Îi recomand să își lase cariera pe care o are acum și să se călugărească când iese din concurs. Îl văd călugăr, preot. 

Cătălin Măruță: Te-ai duce la el la spovedanie?

Andreea Tonciu: Nu, nu pot să mă bag sub patrafirul lui. 

Cătălin Măruță: Sora mea, ți-ai deschide sufletul în fața lui? La modul ăsta.

Andreea Tonciu: Nu, pentru că am văzut ce fel de om este. Am vrut să-mi deschid sufletul la el, am avut o discuție noi doi și chiar am fost filmată și omul s-a schimbat radical, adică veriga slabă... Hai să-ți spun că sunt foarte sinceră. Ce m-a deranjat pe mine: că el și Zanni m-au subestimat. 

Andreea a fost dezamăgită de faptul că artistul ar fi vorbit-o pe la spate, printre altele.

Andreea Tonciu, interzis la emisiuni

Înainte de a pleca în Dominicană, Tonciu a filmat pentru podcastul Vorba lu’ Jorge, acolo unde a făcut mai multe mărturisiri, unele dintre ele destul de „picante”. Vedeta de showbiz a mărturisit că soțul său i-a interzis să apară timp de 4 ani pe micul ecran.

Eu de când m-am măritat am avut cam interzis, înțelegi? Să mai vorbesc cu trecutul meu... Mi-a dat interdicție soțul meu și să mai apar la TV. Eu 4 ani de zile n-am apărut la televizor. Am fost în depresie, crede-mă! N-am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Nu am vorbit cu absolut nimeni 4 ani de zile. Tu mă crezi? Ajunsesem să fiu în depresie. Crede-mă că eu am refuzat și Asia Express că nu m-a lăsat. Am refuzat Nea Marin, cu cine? Eram în echipa cu nașa mea, Ana Maria Prodan și am refuzat că nu mă lăsa soțul meu”, i-a povestit Andreea Tonciu lui Jorge, răscolind puțin trecutul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net