Câte cărți a citit Andreea Tonciu la viața ei? Bruneta nu s-a sfiit să recunoască: „Vrei să te mint?”

Andreea Tonciu, una dintre cele mai controversate femei din România, vine în fața publicului și mărturisește adevăruri neștiute până acum. Invitată recent în podcastul „Vorba lui Jorge”, bruneta a răspuns mai multor întrebări, printre ele fiind una referitoare la ultima carte citită. 

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu

Fosta concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities” ne-a obișnuit deja cu franchețea cu care spune lucrurilor pe nume. Niciodată nu s-a sfiit să fie poate prea sinceră cu cei din jurul ei, în ciuda nemulțumirii unora. 

Andreea Tonciu recunoaște că nu i-a plăcut școala 

Cu siguranță fiecare dintre noi am fost întrebați cel puțin o singură dată care a fost ultima care citită sau câte cărți am citit până în momentul de față, iar sentimentul poate fi diferit în funcție de experiența fiecărei persoane. 

Andreea Tonciu a recunoscut fără nicio problemă faptul că nu a citit vreo carte în viața ei, în afară, bineînțeles, de cele de la materiile studiate în timpul școlii. De asemenea, bruneta mai spune că niciodată nu i-a plăcut să învețe și nu regretă nici acum faptul că nu s-a concentrat mai mult timp asupra studiilor. 

„Păi și ultima carte când ai citit-o? ”, a fost întrebarea adresată de Jorge Andreei Tonciu, în timpul podcastului. 

„De ce mă întrebi pe mine? Nici nu știu dacă am citit vreodată vreo carte. Doar alea pe care le aveam la școală, lecțiile.”,  a răspuns Andreea. 

De asemenea, bruneta s-a confruntat și cu păreri contra deciziei sale de a nu studia foarte mult. Deși multe persoane îi aminteau faptul că o să regrete și că nu va mai putea da timpul înapoi, Andreea Tonciu era sigură că nu va ajunge la vorba lor. Regretă, în schimb, faptul că nu mai poate da înapoi anii tinereții. 

„Vrei să te mint? Nu mi-a plăcut să învăț! Și știi vorba aia: o să regreți tu anii ăștia! Niciodată nu-i regret! Ah, da, poate îi regret că am îmbătrânit, dar așa să mă duc acum la școală... Never, nu! Exclus, nu-mi place școala!”, a mai spus ea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net