Ce dezvăluiri a făcut Andreea Tonciu în podcastul lui Jorge! „7 ani am fost închisă într-o cușcă...”

Andreea Tonciu a fost prima vedetă eliminată de la echipa Faimoșilor din competiția Survivor All Stars difuzată de PRO TV. Vedeta nu a reușit să se acomodeze deloc cu condițiile din junglă și nu se dezice.

Înainte de a pleca în Dominicană, Tonciu a filmat pentru podcastul Vorba lu’ Jorge, acolo unde a făcut mai multe mărturisiri, unele dintre ele destul de „picante”. Cât de strict este soțul ei, Daniel Niculescu, cu ea, ce interdicții a avut din partea lui, despre menajera care a trăit cu tatăl ei, dar și detalii din relația cu Nicolae Mitea, bruneta a dat cărțile pe față.

„ Eu de când m-am măritat am avut cam interzis, înțelegi? Să mai vorbesc cu trecutul meu... Mi-a dat interdicție soțul meu și să mai apar la TV. Eu 4 ani de zile n-am apărut la televizor. Am fost în depresie, crede-mă! N-am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Nu am vorbit cu absolut nimeni 4 ani de zile. Tu mă crezi? Ajunsesem să fiu în depresie.

Crede-mă că eu am refuzat și Asia Express că nu m-a lăsat. Am refuzat Nea Marin, cu cine? Eram în echipa cu nașa mea, Ana Maria Prodan și am refuzat că nu mă lăsa soțul meu”, i-a povestit Andreea Tonciu lui Jorge, răscolind puțin trecutul. În plus, Tonciu i-a mai mărturisit artistului că ea și soțul ei nu sunt pe aceeași lungime de undă.

Eu acasă la mine nu pot să fiu cum sunt acum cu tine pentru că soțul meu nu este ca mine. Suntem pe lungimi diferite. El nu este glumeț, el nu este sociabil așa cum sunt eu”,  a mai spus Faimoasa de la Survivor All Stars.

Soțul a vrut să o înșele cu o rusoaică

În căsnicia Andreei Tonciu nu a fost totul roz, au mai fost și certuri și neînțelegeri după cum ea i-a mărturisit lui Jorge. La un moment dat soțul ei a vrut să plece în Rusia și atunci a ieșit un scandal monstru.

Soțul meu găsise el o afacere să plece în Rusia. Vreau să plec în Rusia  că acolo sunt mai ieftine că în China...Pusesem botul...El își pregătea terenul să plece în Rusia să o cunoască pe doamna sau domnișoară ce era. Și după aia i-am luat telefonul la control și nu-ți zic ce scandal a ieșit...”, a fost cât se poate de sinceră Andreea Tonciu.

„Am scăpat de la pușcărie!”

Și pentru că este de notorietate relația ei cu fostbalistul Nicolae Mitea, Tonciu nu a scăpat nici de întrebările despre acesta. Ea i-a mărturisit lui Jorge că timp de 7 ani, cât a stat cu Mitea, s-a simțit închisă ca într-o carceră.

Cum a fost perioada aia după ce te-ai despărțit?...Foarte frumoasă, am scăpat de la pușcărie pentru că 7 ani am fost închisă într-o cușcă și când am ieșit din cușcă m-am dus și m-am făcut frumoasă! Adică mi-am operat nasul!....Îmi plăcea să fiu așa, piți! Și de ce 7 ani de pușcărie?....Am scăpat de acolo că după ce am stat într-o relație de 7 ani m-am dus și eu și m-am făcut frumoasă... M-am operat că să fiu din ce în ce mai frumoasă. Mi-am schimbat silicoanele, am devenit asistentă, îmi plăcea să apar.

Când ești într-o relație, eu sunt foarte cuminte. N-am înșelat în viața mea pe nimeni. În nicio relație de-a mea.....Stăteam numai în casă, numai cu iubitul meu și atât. Nu mai aveam prieteni, nu mai ieșeam în cluburi fără el sau el fără mine. Și îți dai seama că am scăpat după 7 ani și am făcut numai nebunii...”, a mai dat din casă Andreea Tonciu.

Ce a vrut să facă atunci când a aflat că tatăl ei nu este fidel

A fost o perioadă în care familia Andreei Tonciu a avut de suferit atunci când s-a aflat că tatăl ei a avut o relație cu menajera casei. Andreea Tonciu a punctat și acest subiect în cadrul podcastului Vorba lu Jorge și este de părere că tatăl ei nu i-a fost mereu fidel mamei sale.

Tatălui meu tot timpul i-au plăcut cazinourile și femeile, de când era tânăr. Și eu semăn cu el. Eu sunt așa nebună la fel ca el. Ea trăia cu taică-miu, om aproape la 60 ani. Mama a suferit și cred că și acum suferă. Trebuie să-i fac și eu un rău și i-am aflat numărul lui bărbată-su. Am vrut să o fac de râs peste tot ca să afle bărbată-su pentru că bărbatul ei e plecat în țară la muncă. Nu știe ce face ea....Crede-mă voiam s-o bat! Dar zic: „Băi, dacă o bat, sunt persoană publică, se va duce la poliție, intru într-un scandal! Eu cred că taică-miu tot timpul a înșelat-o pe maică-mea”, a concluzionat Andreea Tonciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net