Elena Ionescu a gafat grav! Ce clauză de confidențialitate a încălcat artista la Survivor All Stars: riscă amendă uriașă de la Pro TV

#Survivor All Stars
Ultima actualizare:

Elena Ionescu ar putea avea probleme cu cei de la PRO TV, după ce ar fi încălcat clauza de confidețialitate a show-ului „Survivor All Stars”! Vedeta a fost surprinsă pe aeroportul din Frankfurt, alături de Andreea Tonciu, însă episodul în care Elena Ionescu este eliminată din competiție încă nu a fost difuzat!

Vedeta a fost surprinsă pe aeroportul din Frankfurt
Vedeta a fost surprinsă pe aeroportul din Frankfurt

Eliminarea Elenei Ionescu de la „Survivor All Stars”, atât de devreme în competiție, este, fără doar și poate, una dintre marile surprize ale acestui sezon! Recent, vedeta a fost surprinsă de către un fan român pe aeroportul din Frankfurt, alături de Andreea Tonciu, ambele eliminate de la „Survivor All Stars” și aflate în drumul spre casă.

Ei bine, tot fanul care le-a și fotografiat pe cele două pe aeroport a mai spus că a auzit-o pe Elena Ionescu în timp ce vorbea pe telefon și povestea unei persoane că a fost eliminată de la „Survivor All Stars” în urma unei probe de bile, ce este joc de eliminare.

Câți bani ar putea pierde Elena Ionescu

Ei bine, se pare că de la această discuție pot apărea problemele pentru Elena Ionescu, dacă cei de la PRO TV consideră că s-a încălcat clauza de confidețialitate a show-ului „Survivor All Stars”.

Clauza prezentă în contractul semnat cu emisiunea spune că nu este permis concurenților să dezvăluie ce se întâmplă în Republica Dominicană, până când episodul respectiv nu este difuzat la televizor.

Ei bine, dacă conversația telefonică pe care ar fi avut-o Elena Ionescu îi va face pe cei de la PRO TV să ia măsuri, este posibil ca această să fie penalizată cu o anumită sumă de bani. Suma precisă pe care această clauză o are la „Survivor All Stars” nu este cunoscută, însă, la show-ul „America Express” este vorba de 100.000 de euro.

Desigur, trebuie menționat că în cazul „America Express”, între momentul în care acțiunea se filmează și difuzarea episoadelor pe post este o diferență de 6 luni, adică mult mai mare decât cea de la „Survivor All Stars”. Este foarte posibil ca suma să fie una mult mai mică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net