Elena Ionescu de la „Survivor All Stars” are tenul complet distrus! Acneea agresivă i-a lăsat urme adânci pe față

#Survivor All Stars

Fără machiaj, concurentele de la „Survivor All Stars” sunt total diferite față de cum le știu fanii din imaginile de pe rețelele de socializare sau aparițiile din emisiuni și podcasturi. Dintre toate, de departe, cea mai afectată pare a fi Elena Ionescu (35 de ani), care se confruntă din nou cu problemele tenului. Acneea severă i-a lăsat urme artistei.

Elena Ionescu are tenul complet distrus / foto: Arhiva Click!
Elena Ionescu are tenul complet distrus / foto: Arhiva Click!

Nemachiate, dar foarte bine antrenate, concurentele acestui nou sezon „Survivor All Stars” au acceptat provocarea pentru a demonstra, din nou, că au ce le trebuie pentru a câștiga marele premiu. În cele câteva luni pe care le vor petrece în Republica Dominicană, vedetele renunță la ținutele extravagante, machiaj și rutinele elaborate de îngrijire a pielii.

Spre deosebire de celelalte participante, Elena Ionescu, câștigătoarea primului sezon, are o poveste tristă legată de problemele ei cu tenul, care s-au observat încă din timpul în care participa la emisiunea „Dansez pentru tine”. Cântăreața se afișează rareori nemachiată, însă, și de data aceasta problemele sunt evidente, încât nici machiajul de televiziune nu i-a putut ascunde semnele de pe față.

Dacă pe rețelele de socializare sau în emisiuni pare că are tenul perfect, în imaginile video realitatea nu a mai putut fi cosmetizată. Cicatricile sunt foarte vizibile, iar fondul de ten nu acoperă aproape deloc. Primele semne au fost în 2013, când solista participa la „Dansez pentru tine”, emisiunea de la PRO TV. A făcut tratamente peste tratamente, însă rezultatele au fost, se pare, doar temporare.

Elena Ionescu are tenul complet distrus

„M-am trezit cu nişte coşuri pe barbă, am zis că o fi de la machiaj. Am fost la dermatolog şi am aflat că am un stafilococ care poate fi luat de la machiaj, de pe perna unui hotel, se poate lua de pe orice. Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine. Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează. De cinci luni de zile mă lupt cu această problemă. O să fac un fel de peeling, se face sub anestezie. Acum e bine, am rămas cu nişte semne pe care le voi rezolva cât de repede”, povestea Elena Ionescu, în 2013, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

În 2020, când a fost la „Survivor România”, concurs pe care l-a și câștigat, artista a avut curajul de a se arăta fără machiaj telespectatorilor. „Îmi pare bine că am reușit să trec peste niște frustrări pe care le-am avut, să mă arăt oamenilor poate așa cum nu m-au văzut niciodată, să las masca aceea de machiaj pe care o uzam în fiecare zi pentru a arăta o persoană, un personaj, să îmi fac curaj de a mă arată așa cum sunt eu.

Iar asta mi-a făcut atât de mult bine și mi-a dat mai multă încredere în mine încât și mâine dacă aș pleca din Survivor, simt că aș pleca un om fericit, împlit sufletește și…nu știu, realizat din multe puncte de vedere”, povestea Elena Ionescu, la Survivor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net